03 / 05 / 2024

Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu Projesi

Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu Projesi

Samandağ'da İlçe Kaymakamlığı ve Samandağ Belediyesi işbirliği ile DOĞAKA desteğiyle hazırlanan “Deniz Türbe ve Çevresi Peyzaj Düzenlemesi” ile “Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu Projesi” uygulamaya giriyor.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Son bir yılda uluslararası doğrudan yatırımlar 13.5 milyar dolara ulaştı!

Merkez Bankası 2023 Mart ayına ait Uluslararası Doğrudan Yatırım rakamlarını açıkladı. Buna göre, 2023 yılının ilk 3 ayında Türkiye’ye gelen UDY tutarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 artış gösterdi.

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

The North Face’de indirim günleri başladı! Seçili ürünlere yüzde 20 indirim. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Kamp tutkunlarından, doğa yürüyüşçülerine dağcılardan kanoculara kadar binlerce sporcunun ve doğa tutkununun vazgeçilmez adresi The North Face yüzlerce üründe indirime gitti. İşte indirimli ürünlerin 10 Eylül 2022 fiyat listesi

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaniköy Camii yeniden ayağa kaldırılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki tarihi Vaniköy Camii’ndeki yangınla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, caminin aslına uygun bir şekilde yeniden ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Kanal İstanbul güzergahında doğa yürüyüşü yapıldı! 

Ya Kanal ya İstanbul Koordinasyonu, Kanal İstanbul projesini protesto etmek amacıyla Sazlıbosna köyünde yürüyüş yaptı...

Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu Projesi Haberi

Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu Projesi

Belediye Başkanı Mithat Nehir, bölgede bir inceleme yaptı, Doğa Yürüyüş Yolu'nun en kısa sürede yapılacağını açıkladı.

Samandağ ilçesinde İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi'nin işbirliği ve DOĞAKA desteğiyle hazırladığı, Deniz Türbe Çevresi Peyzaj Düzenlemesi ve Doğa Yürüyüş Yolu Projeleri onaydan geçti. Projelerin yürürlüğe sokulması amacıyla, alt ve üst yapı çalışmalarının da en kısa sürede başlanacağı kaydedildi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ilçe için önem taşıyan bu Turizm Projesi'ni hayata geçirmede kararlı olduklarını söyledi. Mithat Nehir, incelemelerinde yeklilerden bilgi alırken, Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu'nun en kısa sürede tamamlanıp hizmete sokulacağını bildirdi.

Samandağ Belediyesi olarak, Deniz Sitesi'ndeki Türbe ve çevresindeki peyzaj düzenlemesi ile birlikte bölgeyi bir kültür ve turizm merkezi haline getirmek için adım attıklarını söyleyen Başkan Mithat  Nehir, Doğaka ve Samandağ Kaymakamlığı'nın da...