06 / 05 / 2024

selim nakiboğlu

selim nakiboğlu

Nakiboğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 8 Ocak 2013 tarihinde, 2 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Kosonoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kosonoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selim Bilici tarafından kuruldu.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için bina kiraladı!

Kasım ayında parti tabelasını asmayı amaçlayan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da bulunan parti binasını seçti. Burada bulunan çalışmalar eski AKP’li Selim Temurci Temurci tarafından yürütülüyor.

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Şehzadeoğlu İnşaat Taahhüt Akaryakıt Ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şehzadeoğlu İnşaat Taahhüt Akaryakıt Ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yavuz Selim Aydın, Mustafa Aydın ve Rıdvan Aydın ortaklığından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beyoğlu Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Doğan İlbeyli ve Selim Süleymanoğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

selim nakiboğlu Haberi

selim nakiboğlu

2 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, faaliyet konusu ile ilgili olarak menkul ve gayri menkuller satın almak, kiralamak, kiraya vermek, arsalar almak ve bu arsalar üzerinde binalar inşa ettirmek, satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesi 4. Cadde NO. 1/3 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Ocak 2013 tarihinde kurulan firmanın Yönetim Kurulu Başkanlık görevini Hasan Hüseyin Nakiboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini Selim Nakiboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi görevini Sacid Nakiboğlu...