11 / 05 / 2024

Sel­ma Er­geçin evi nerede

Sel­ma Er­geçin evi nerede

Ün­lü oyun­cu Sel­ma Er­geç ile Can Ya­yın­la­rı'nın sa­hi­bi Can Öz ev­li­lik ka­ra­rı al­dı. Ulus'ta bir ev tu­tup de­ko­re et­tir­me­ye baş­la­yan çift, yaz ay­la­rın­da dü­ğün ya­pa­cak.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 

Eşlerin vefat durumunda aile konutu hükmünün sona erip ermeyeceği ve diğer eşin ne gibi hakları olacağı merak ediliyor. İşte aile konutu ile ilgili merak edilenler...

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

Staj mağdurları için sevindiren gelişme! Hayaller gerçek oluyor!

Bağ-Kur’lu esnafın 9 bin prim gününü SGK’lı yurttaşlar gibi 7200’e indiren düzenlemede hazırlıklar sürerken, dün TESK Başkanı ve Bakan Vedat Bilgin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi ve staj mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Böylece, staj mağdurları için düzenleme sinyali geldi.

Tatile gidecekler hemen harekete geçin! Ramazan Bayramı öncesi fiyatlar yüzde 20 arttı!

Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kala tatile gitmek için araba kiralayacaklar hemen harekete geçmeli. İşte detaylar!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran haber!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran bir haber geldi. İddialara göre, AK Parti seçimler öncesi EYT’den emeklilik hakkı alamayan çıraklık ve staj mağdurları için de harekete geçti.

Gümüşün getirisi altından daha fazla olacak! Hemen harekete geçin! Gümüş tam bu kadar olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün getirisinin altından daha fazla olacağını söyledi. Hemen harekete geçin! Gümüş tam bu kadar olacak.

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin! Son dakika gümüş fiyatları 21 Şubat 2023...

Altına FED'den deprem darbesi! Selçuk Geçer alım için tarih verdi!  Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü!

Selçuk Geçer, FED'in kararı sonrası açıklamalarla gündemde. Daha fazla bilgi için haberimize göz atabilirsiniz...

Doların 35 TL olacağını söyleyen Dolar Kahini Selçuk Geçer arabası ve evi olanları acil uyardı! Kırmızı alarm

Dolar kurunun 35 TL olacağını söyleyen Dolar Kahini Selçuk Geçer, evi ve arası olanlar için acil uyarıda bulundu. İşte ayrıntılar...

Sel­ma Er­geçin evi nerede Haberi

Sel­ma Er­geçin evi nerede
Ün­lü oyun­cu Sel­ma Er­geç ile Can Ya­yın­la­rı'nın sa­hi­bi Can Öz ev­li­lik ka­ra­rı al­dı. 1,5 yıl­dır bir­lik­te olan Er­geç ile Öz'ün dü­ğü­nü, ede­bi­yat ve si­ne­ma dün­ya­sı­nın ün­lü isim­le­ri­ni bu­luş­tu­ra­cak.


Ulus'ta bir ev tu­tup de­ko­re et­tir­me­ye baş­la­yan çift, yaz ay­la­rın­da dü­ğün...