14 / 05 / 2024

Şener Boynukalın

Şener Boynukalın

Seben İnşaat Elektrik Mekanik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Şener Boynukalın tarafından İstanbul Çekmeköy'de kuruldu.

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Seçim öncesi dolar TL kuru ne olur? İşte uzmanların tahminleri

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde TL'deki değer kaybının daha da hızlanması bekleniyor. İyi Parti lideri Akşener’in bugün altılı masadan ayrılmasının ardından iç piyasalar dalgalı bir seyir izlerken, analistler TL’deki değer kaybının önümüzdeki süreçte devam edeceğini öngörüyor.

Meral Akşener: Yabancılara konut satışı durdurulmalı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada Hatay’dan başlayarak, tüm Türkiye’de, yabancılara konut satışının durdurulması çağrısını tekrarlayarak, "Artık sığınmacı problemini çözme vakti gelmiştir" dedi.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan ezber bozan açıklama: İstanbul'da deprem ihtimali yüzde 1!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan ezber bozan deprem açıklaması geldi. Prof. Dr. Şener Üşümezsoy yaptığı açıklamada İstanbul'da 6.5 şiddetinde bir depremin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 1-2 olduğunu söyleyerek, "Büyük İstanbul Depremi' fikrini ortaya atan Amerikalılar dahi hatasını kabul etti" dedi.

Gram altın için merak edilen kritik soru: Bin liranın altına düşer mi?

Gram altın fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Ons bazında ise ciddi bir geri çekilme yok. Prof. Dr. Sefer Şener'in açıklamalarına göre ons altın 2 bin dolara doğru ilerleyecek. Peki gram altın bin liranın altına düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ersan Şener ve Mevlüt Şener ortaklığında kuruldu.

Altın bozduracaklar panik yapmayın! Ünlü ekonomist gram altının 1000 TL olacağı tarihi açıkladı!

Altın bozduracaklar sakın panik yapmayın! Ünlü Ekonomist Prof. Dr. Sefer Şener gram altının 1000 TL olacağı tarihi duyurdu! İşte bütün ayrınrıları...

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Paylaşımlı ofislere talep arttı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Şener bugün kaleme aldığı yazısında paylaşımlı ofisleri kaleme aldı.

Şener Boynukalın Haberi

Şener Boynukalın


Seben İnşaat Elektrik Mekanik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Şener Boynukalın tarafından kuruldu.


Seben İnşaat Elektrik Mekanik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, prefabrike mesken inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, havuz inşaatı park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...