06 / 07 / 2024

Sera gazı salımı

Sera gazı salımı

Vantilatör, USB veya şebeke kullanım özelliği ile hem bilgisayarda hem de adaptör ile prize takılarak kullanılabiliyor

Ataşehir Belediyesi sera gazı salımı hesaplıyor!

Ataşehir Belediyesi’nin çevreyle ilgili çalışmaları aralıksız devam ediyor

Ataşehir Belediyesi sera gazı salımı hesaplıyor!

Ataşehir Belediyesi’nin çevreyle ilgili çalışmaları aralıksız devam ediyor

Doğal gaz yardımı ödemeleri resmen başladı! Hesaplara 399 milyon 947 bin TL yatırılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında ihtiyaç sahibi olan toplamda 584 bin 941 haneye 399 milyon 947 bin TL doğal gaz tüketim desteği verileceğini kaydetti.

2024 Ocak ayı doğal gaz yardımı yattı mı? 

Türkiye genelinde ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlara yönelik doğal gaz Tüketim Desteği, Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile zamlanmıştı. Buna göre, daha önce hane başına senelik 900 ila 2 bin 500 lira olarak ödenen destek, yeniden düzenlenecek.

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Avrupa'da gaz fiyatları yüzde 20 oranında düşebilir!

Küresel LNG tedariki açısından kritik önemdeki tesislerdeki grevin etkileri devam ederken, yapılan son analizlere göre Avrupa'da doğal gaz önümüzdeki yaz daha ucuz olacak.

Avrupa Birliği ortak gaz alımı için ihaleye çıktı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği (AB), üye ülkelerin ortak doğal gaz alımı için kurulmuş olan mekanizma çerçevesinde ilk ihale sürecini de başlattı.

Bedelsiz doğal gaz kullanımına ilişkin detaylar açıklandı! 

Faturalı sayaçların bulunduğu abone grubunda, 24 Nisan 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki ilk sayaç okuma işlemi sonucunda tahakkuk edecek geçmiş dönem tüketim faturasının tamamı sıfırlanıyor.

Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? Ne zaman fatura ödenmeyecek?

​​​​​​​Türkiye'nin toplam doğal gaz tüketiminin yüzde 30'unu karşılayacağı düşünülen Karadeniz gazının kullanılmaya başlaması, doğal gaz bedava mı oldu sorularını akıllara getirdi. Peki, Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? 1 ay ücretsiz doğal gaz hangi tarihte başlayacak?

BİM'den çılgınca beklenen 18 Nisan Salı müjdesi! BİM'e 45 TL'ye Vegan dondurma geldi! Sabah kapıda kuyruk olacak!

Özellikle vegan beslenen müşteriler için müjdeli bir haber var: BİM Market, kataloğunda vegan dondurma satışına başlayacak! Bu haber müşteriler arasında büyük bir ilgi uyandırdı ve 18 Nisan Salı günü sabah saatlerinde BİM Market önünde uzun kuyruklar oluşması bekleniyor.

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz yardımına dair sorular hız kazandı. İşte Şubat ayı doğal gaz desteğine dair detaylar!

Sera gazı salımı Haberi

Sera gazı salımı

Renkli Mini Masaüstü Vantilatörleri, şık görünümüyle gözünüze hitap ederken keyifli bir serinliği de beraberinde getiriyor. 

10 cm boyutunda olan 5W‘lık renkli masa üstü, şık tasarımlı vantilatörler siyah, beyaz, turkuaz ve yeşil olmak üzere farklı renk seçenekleri ile evinizin her yerinde dekoratif bir şekilde...