07 / 05 / 2024

Serbest bırakılan Mimar Ali Tunç kimdir

Serbest bırakılan Mimar Ali Tunç kimdir

Mimar Ali Tunç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra 12 Şubat 2014 tarihinde tahliye edildi. Peki Mimar Ali Tunç kimdir?...

Akrabaya bırakılan evler için kira vergisi ödenir mi? Evi olanlar aman dikkat!

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyan süreci başladı. Peki akrabaya bırakılan evler için kira vergisi ödenir mi?

1952 yılında serbest bırakılan kira bedellerine tepki! Kirayı kabul etmeyenler tahliye edildi...

1952 yılında kira  bedelleri her sene 100 yüz artıştan dolayı  kiracı ve ev sahipleri arasında büyük gerginliğe sebep olmaya başlamış. Bu durum karşısında Milli Korunma Kanunun 30. maddesi değiştirilerek kira bedellerinde değişikliğe gidilmiş.

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan dolar serbest bırakılsın çağırısı!

Ekonomist Özgür Demirtaş euro ve dolar kurunun peş peşe rekor kırmasının ardından doların  27 TL'de euronun ise 30 TL'de yatay kalmasına değinerek ''döviz serbest bırakılsın'' çağrısında bulundu. 

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu! Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Dolar/TL kuru bugün 23 TL il rekor kırdı. Dolardaki güçlü yükseliş devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu geldi. Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Bu banka emekli promosyonunda resmen zirveye oynuyor! Emekliler her şeyi bırakın, hesaplara yatırılan bu paraya bakın!

Bu banka emekli promosyonunda resmen zirveye oynuyor... Emekliler her şeyi bırakın, hesaplara yatırılan bu paraya bakın...

Miras bırakılan gayrimenkul için ortaklığın giderilmesi davası açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras bırakılan gayrimenkullerde ortaklığın giderilmesi davası açılıp açılamayacağını kaleme aldı.

Miras bırakılan gayrimenkulde vasilerin hakları nelerdir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras bırakılan gayrimenkullerde vasinin tasarruf hakkını kaleme aldı.

Thodex'in finans uzmanının serbest bırakılması için yapılan itiraz reddedildi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex'in finans uzmanı R.A.'nın serbest bırakılması için gerçekleştirilen itiraz reddedildi.

Thodex finans sorumlusu Rana Azap'ın serbest kalmasına itiraz! 

Thodex soruşturmasına yönelik operasyonda yakalanan ifadesi sonrasında serbest bırakılan şirketin finans sorumlusu Rana Azap için alınan karara savcılık tarafından itiraz edildi. 

Thodex soruşturmasında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

Devam eden Thodex soruşturması kapsamında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Vebitcoin şirketinde çalışan 5 şüpheli serbest kaldı!

Vebitcoin'e yönelik Muğla'da yürütülen operasyon kapsamında önceki gözaltına alınan 5 kişi çıkarılan mahkemede serbest bırakıldı.

Thodex dolandırıcılığında şüphelilerden dikkat çeken ifadeler!

Kripto para borsası Thodex vurgunu gündeme bomba gibi düştü. Etkileri hala devam ediyor. Konuya ilişkin, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 6 şüphelinin verdiği ifadeler açıklandı.

Thodex soruşturmasında 6 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmasında 6 kişinin serbest bırakılmasına itiraz edildi. 

Serbest bırakılan Mimar Ali Tunç kimdir Haberi

Serbest bırakılan Mimar Ali Tunç kimdir

Ali Tunç kimdir?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "17 Aralık" soruşturması kapsamında tutuklanan Mimar Ali Tunç tahliye edildi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de aralarında bulunduğu dosyada yer alan tutuklulardan Ali Tunç'un avukatı geçtiğimiz günlerde tutukluluğa itiraz etti. İtirazı değerlendiren İstanbul 15. Sulh Ceza Mahkemesi, Ali Tunç'un tahliyesine karar verdi.

Türkiye’nin gündemini sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve Fatih Belediyesi dosyasının lideri olduğu öne sürülen Mimar Ali Tunç, sorgusunu beklerken kalp spazmı geçirmiş ve ilk müdahalenin ardından hastaneye...