06 / 05 / 2024

Serdal Baçik

Serdal Baçik

Bacik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Baçik tarafından 1 milyon TL sermaye ile 19 Ocak'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Siper Sokak'ta kuruldu.

AYİDER Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması: Kentsel dönüşümü destekleyecek karar oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik, faiz indirimiyle binaların depremle birlikte iklim krizine karşı da dayanıklı olacağını açıkladı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Bağış yapılan miras iptal edilir mi?

Miras paylaşımlarında oldukça değişik denklemler yapılabiliyor. Bun agöre, hak ettiğini düşündüğü mirası alamayanlar ise yasal yollara başvuruda bulunuyor. Bağış yapılan miras iptal edilir mi? sorunu gündemdeki yerini koruyor. İşte haberin detayları...

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

TÜİK resmen duyurdu! 20 personel alacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yeni iş ilanı açıklandı. TÜİK 20 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...

TÜİK 99 bin TL maaş ile personel alımına başladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Yazılım Daire Başkanlığı ve Ağ ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı emrinde tam zamanlı olarak çalışıp istihdam edilmek üzere bilişim personeli alımı yapacağını bildirdi.

Ete gelen zamlar hem üreticiyi hem de tüketiciyi zorluyor! Et Üreticileri Başkanı’ndan çok tartışılacak açıklama!

Yeni yıldan bu yana kırmızı ete gelen zam yüzde 100’e ulaşırken tüketici et fiyatlarından şikâyet ediyor. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, son 60 gündür yükselen kırmızı et fiyatları için Et ve Süt Kurumu’nun (ESK) piyasaya müdahale etmesini beklediklerini belirtti.

Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturma ve çalışma izinleri sağlayan Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Green Card 2022 başvuruları hakkında bütün ayrıntılar...

Altın resmen beşik gibi sallanıyor! Rakamlar tek tek açıkladı! Bakmayan bin pişman! 10 Ekim altın fiyatları

Altın fiyatları güncel son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe dalgalı başladı. Altın resmen beşik gibi sallanıyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 10 Ekim 2022 altın fiyatları

Serdal Baçik Haberi

Serdal Baçik

Bacik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Baçik tarafından 1 milyon TL sermaye ile 19 Ocak'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Siper Sokak'ta kuruldu. 


Bacik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...