05 / 05 / 2024

Serdar Bilgili Coca-Cola binası

Serdar Bilgili Coca-Cola binası

Bilgili Grup'un patronu Serdar Bilgili, New York Manhattan 5. Cadde’de bulunan eski Coca-Cola binasını 955 milyon dolara satın aldı.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tanıtıldı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme'nin uzun zamandır beklenen konsept telefonu Realme 10 Pro Coca-Cola Edition geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. İşte Qualcomm Snapdragon 695 yonga setine sahip telefonun detayları...

Serdar Bilgili Coca-Cola binası Haberi

Serdar Bilgili Coca-Cola binası

Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar bugünkü yazısında Manhattan 5. Cadde’de bulunan eski Coca-Cola binasının 955 milyon dolara satışının detaylarını paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu vesilesiyle gerçekleşen New York seyahatinden dönerken cep telefonuma bir mesaj geldi:

- The Coca-Cola Company’nin New York’taki eski binası 955 milyon dolara satıldı.

Alıcılar dikkatimi çekti:

- Deutsche Finance Group, Almanya’nın en büyük emekli sandığı Bayerische Versorgunskammer, Shvo ve BLG Capital.

Tarihi binanın yeni ortakları arasındaki BLG Capital, tanıdıktı. Serdar Bilgili’ye ait Bilgili Grup çatısı altında bulunuyordu. Yani, The Coca-Cola Company’nin New York’taki merkezi olarak bilinen Manhattan 5. Cadde’deki binanın yeni ortakları arasına Bilgili de girmişti.

New York’taki eski Coca-Cola binasını 955 milyon dolara aldı

BLG Capital’in daha önce hangi adımları attığına göz gezdirdim:

- BLG Capital, bugüne kadar...