16 / 05 / 2024

Serdar Çam kimdir

Serdar Çam kimdir

TİKA Başkanı Çam, Kabil’de tamamlanan üç büyük projenin açılışını yaptı. Çam, TİKA'nın projeleri hakkında Afganistan devlet başkanı yardımcıları ile görüştü.

Gazze'de 1000 Konut Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam ile Gazze' de bulunan Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Sarnıç,1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? İşte Bakan Ömer Bolat'ın hayatı ve biyografisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cumartesi akşamı yeni kabineyi açıkladı. Ticaret Bakanı görevine ise Ömer Bolat'ı atadı. Peki, Öner Bolat kimdir? İşte tüm detaylar...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Chunyi ZHENG kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

ICBC Turkey Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür vekili Chunyi ZHENG kimdir? Kaç yaşında? Chunyi ZHENG  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Chunyi ZHENG'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Chunyi ZHENG'in yaşamına dair merak edilenler.

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Yılmaz Argüden kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in yaşamına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Serdar Çam kimdir Haberi

Serdar Çam kimdir

Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam, Afganistan’ın başkenti Kabil’de TİKA tarafından ikisi Kabil Üniversitesi'nde, biri Askeri Lise'de yapımı tamamlanan üç önemli projenin açılışını yaptı.


TİKA tarafından Kabil Üniversitesi'nin Dil ve Edebiyat Fakültesi Türkçe Bölümü için yapılan modern binanın açılışı için üniversitede tören düzenlendi. Törene TİKA Başkanı Serdar Çam'ın yanı sıra Afganistan Yüksek Eğitim Bakan Vekili Osman Baburi, Afganistan’daki Türk Gücü Komutanı Tümgeneral Mehmet Cahit Bakır, TİKA Kabil Koordinatörü Süleyman Şahin, Kabil Üniversitesi Rektörü Habibullah Habib, bazı milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.


TİKA Başkanı Serdar Çam, törende yaptığı konuşmada, "Afganistan bizim için çok özel bir yer, medeniyetimizin merkezi, atalarımızın merkezinin olduğu yer" dedi. Kabil Üniversitesi Dil ve Edebiyat Fakültesi Türkçe Bölümü'nden mezun, Türkçeye hakim öğretmenlerin ortaya çıkmasının Türkiye’nin...