05 / 05 / 2024

Serdar Tüysüzoğlu

Serdar Tüysüzoğlu

Alsera İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Tüysüzoğlu, Yavuz Alaybeyoğlu, Alaybeyoğlu Metal tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Tuzla, Orhanlı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Okan Tüysüz İzmir depremiyle ilgili  dört yıl öncesine gitti! 6.6 şiddetinden büyük deprem olmayacak dedi!

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz,  dört yıl öncesinde aynı fay hattında deprem olduğunu hatırlatarak ' 6,6 büyüklüğünden daha büyük bir deprem beklentimiz yok"  dedi.

Prof. Dr. Okan Tüysüz 7.2 büyüklüğünde deprem uyarısı verdi! O fay hattını işaret etti

Elazığ'daki 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. . Depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz, bölgeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, 7,2 büyüklüğünde deprem uyarısı verdi.

Türkiye'nin deprem gerçeği yine değişiyor! Prof. Dr. Tüysüz: Yeni deprem haritası 2025'te açıklanacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni bir deprem haritası için çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti ve büyük olasılıkla yeni haritanın 2025'te ortaya çıkacağını söyledi. Tüysüz, Türkiye'nin deprem riski ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 

'Enerjisini boşaltmadı' diyen Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 24 il için deprem uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, 24 il için deprem uyarısı yaptı. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Görür ve Prof. Dr. Tüysüz'den Malatya depremleriyle ilgili çarpıcı açıklama: 6'nın üzerinde deprem üretebilir!

Malatya'da, dün akşam üstü arka arkaya meydana gelen depremlerden sonra iki yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Okan Tüysüz, önemli paylaşımlar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? Okan Tüysüz resmen açıkladı: İşte 4 ayrı İstanbul depremi senaryosu!

Deprem uzmanı jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, 4 ayrı İstanbul depremi senaryosunu paylaştı. Peki Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den korkutan deprem uyarısı! Türkiye'nin bütün şehirleri deprem konusunda riskli!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'nin hiçbir şehrinin deprem konusunda risksiz olmadığını söyleyerek, Konya da dahil deprem riskinin olduğuna değindi. 

Prof. Dr. Okan Tüysüz: Deprem beklenen kentlerde bu asla yapılmamalı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, sosyal medyada sıkça deprem uyarıları ve tavsiyeleri paylaşan bir isim olarak dikkat çekiyor. Son ABD depremini örnek göstererek, Tüysüz çarpıcı bir hatırlatmada bulundu. İşte, Okan Tüysüz'ün depremle ilgili yorumları...

Serdar Tüysüzoğlu Haberi

Serdar Tüysüzoğlu

Alsera İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Tüysüzoğlu, Yavuz Alaybeyoğlu, Alaybeyoğlu Metal tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. 


Alsera İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Alsera İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Orhanlı Merkez Mahallesi, Karadeniz Caddesi,...