29 / 04 / 2024

Serdar Urfalılar limdir

Serdar Urfalılar limdir

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

Şanlıurfalılar müjde! 897 adet deprem konutu Aralık 2023'te teslim edilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da inşa edilen deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu.  897 adet deprem konutu Aralık 2023'te teslim edilecek.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! O ilçeye son dakika 441 ucuz konut müjdesi! Hemen bakın!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. 

Satışlar başladı bugün son gün! Artışlar fiyatlara yansıyacak

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz edilecek. Hisse satışları dün başladı bugün sona erecek. Şeker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Eser, konut fiyatlarındaki artışların GYO hisselerine de yansıyacağını söyledi.

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatta dünyada ilk 10'a girecek!

İDDMİB Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, "Türk yapı malzemelerinin ihracatının bu sene rakam olarak çok az düşse bile tonajında ciddi artış olduğunu görüyoruz. Türk yapı malzemelerinin ihracatı hızlı bir şekilde büyüyecektir'' diye konuştu.

Serdar Urfalılar limdir Haberi

Serdar Urfalılar limdir

Türkiye'nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve iskele Sistemleri A.Ş, Rusya'nın Moskova şehrinde düzenlenen "Mosbuild 2015"te yeni ürünlerini ilk defa sergiledi. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Urtim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, Rusya Federasyonu'na yönelik ABD ve Avrupa Birliği'nin uyguladığı yaptırımların Rusya inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi. 


BİZİM İNANCIMIZ DEVAM EDİYOR 


Krize rağmen Rusya pazarına olan inançlarının devam ettiğini ifade eden Serdar Urfalılar, "Rusya Federasyonu'na yönelik ABD ve Avrupa Birliği'nin uyguladığı yaptırımlar ve Rusya'nın karşı yaptırımları pazarı olumsuz etkileri görülecek. Ama işler bir iki yıla düzelir, daha öncede buradaydık krizde de buradayız. Rusya dünyanın en büyük pazarlarından biri burada olmak çok önemli. Yılda sadece 900 binin üzerinde konut üretiliyor. 

Yılda 80 milyon metrekarenin üzerinde konut inşaatı tamamlanıyor demektir. 

Bu da pazarın ne kadar değerli...