13 / 05 / 2024

Şeref Keskün

Şeref Keskün

Holl İnşaat Turizm Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Şeref Keskün, Fatih Keskün tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Üsküdar, Kuleli Caddesi'nde kuruldu

Taksiciler yüzde 25 zam isterken, 'Taksi plakaları kaldırılsın' önerisi geldi! Taksici ve vatandaş ne diyor?

Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı, yazar Şeref Oğuz, X sosyal medya hesabından 'Taksi plakaları kaldırılsın' önerisini paylaştı ve 5 madde ile nedenlerini sıraladı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Müteahhitlerden rant eleştirilerine tepki: Kentsel dönüşüm yapacak kimse bulunamayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD)  Başkanı Şeref Demir, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Demir, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Memur zammını protesto eden KESK meydana indi! Hükümetten ne kadar zam talep etti?

Memurlara yapılan yüzde 30’luk zamma gelen tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde, birçok sendika, kamu çalışanlarına seyyanen zam yapılmaması halinde iş bırakma eylemi yapacaklarını açıklarken, söz konusu zam oranın protesto eden KESK ise meydana indi ve bakın neler talep etti?..

Asgari ücrette görülmemiş zam oranı! Vatandaşın cebi rahatlayacak

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği yeni yılda asgari ücret oranının ne kadar olacağına dair soruya Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz tarafından dikkat çeken bir tahmin yapıldı. Oğuz, "Asgari ücrete yüzde 80 ve üzeri zam gelmesi sürpriz olmayabilir" deyip nedenleri ile paylaştı.

"Dolar 9 TL olacak, Benzin 9 TL, LPG 5 TL olacak" dedi bir de tarih verdi! Herkes şaşkın

Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, çok ilginç bir yazı yazdı ve dolar kurunun 9 liraya düşeceğini söyledi. Oğuz doların düşmesiyle birlikte benzin ve LPG fiyatlarında da indirim olacağını dile getirerek şaşkınlık yarattı.

Dolarda büyük deprem! Dolar bu ay bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini! Hemen bakın

Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, altın, dolar kurunun Eylül ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru bu ay ne kadar olacak? İşte her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini...

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Pandemide konutların önemi arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şeref Oğuz bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. İşte Şeref Oğuz'un 'Nüfus 90 milyona koşarken konut sorunumuz' başlıklı yazısı...

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Şeref Keskün Haberi

Şeref Keskün

Holl İnşaat Turizm Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Şeref Keskün, Fatih Keskün tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Holl İnşaat Turizm Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul ve gayrimenkul hakların mülkiyetini iktisap etmek,bunlar üzerinde geliştirilecek projelere göre ticareti,sınai, turistik veya konut amaçlı yatırımlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Holl İnşaat Turizm Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Kuleli Caddesi, Üzümözü Sokak,...