05 / 05 / 2024

Server Seçer

Server Seçer

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Çin Büyükelçisi ile iş adamlarınının fuarlarını ziyaretinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Dolar borcu olanlar yandı! Net bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru yerel seçimler sorası yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL 32 lira sınırını aşarken, doları nabzını tutan adam Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara uyarı geldi. Geçer, üstüne basa basa doların geleceği net rakamı açıkladı.

Selçuk Geçer  'dolar roket gibi çıkar' dedi! Tarih verdi! Neye uğradığınızı şaşıracaksınız...

Ekonomist Selçuk Geçer, 31 Mart seçimlerinin ardından yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonucu yatırımcıların merak ettiği soruları yanıtlayarak dolar üzerinde durdu.

EFT uyanıkları Maliye kıskacına takıldı! 'Kira' ve 'Diğer' seçeneği incelemeye alındı!

Maliye, son senelerin en kapsamlı çalışması için düğmeye bastı. Kira gelirlerini masaya yatıran maliye şimdi de bütün kira ödemeleri ile "Diğer" olarak işaretlenip yapılan para transferlerini incelemeye aldı. 

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Konut ve otomobil almayı düşünenler seçimi beklemeli mi? Fiyatlar düşer mi?

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin, enflasyonu ve otomobil ile konut fiyatlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından seçim sonrasına ilişkin beklentilerini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

DS Damat'tan Babalar Günü'ne özel yüzde 30 indirim; Bu hediyeler babalara değer

DS Damat, Babalar Günü'ne özel seçili ürünlerde yüzde 30 indirim uyguluyor. İşte "Bu hediyeler babalara değer" sloganıyla satışa çıkan ürünler ve indirimli fiyatları...

Seçimden sonra BIST 100'de 99 hissede yükseliş yaşandı! Hangi şirket değer kaybetti? 

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi seçimin ardından ilk işlem gününün yarısında yükseliş gösterdi. İşte ayrıntılar...

Dolar 30 lira olacak iddiasına ekonomist Sarıaydın'dan sert çıkış! Yüzde 60 değer kaybedecek!

Seçimden sonra doların ne kadar olacağı merak konusu olurken ekonomistlerden peş peşe açıklama geldi. Bazı ekonomistler doların 30 lira bandında olacağını söylerken bazıları ise değer kaybedeceğini belirtti. İşte detaylar...

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Borsada satış rüzgarı sürüyor! İşte en fazla değer kaybeden ve kazandıran hisseler!

28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde borsada satış eğilimi devam ediyor. BIST 100 endeksi yüzde 1,03 oranında değer kaybederken, yarın Merkez Bankası’nın açıklayacağı politika faiz kararı piyasaların radarında olacak.

Borsaya ‘seçim’ darbesi! En fazla hangi hisseler değer kaybetti? En çok işlem gören hisseler hangisi?

Borsa haftaya yüzde 6’yı aşan kayıplarla başladı. BIST 100 endeksi günü 4 bin 501 puandan tamamlarken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yeniden tekrarlanacağı 28 Mayıs Pazar gününe kadar piyasadaki volatil ortamın devam etmesi bekleniyor.

Server Seçer Haberi

Server Seçer

TÜYAP tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen İnşaat Fuarı büyük ilgi görürken Çin Büyükelçisi Yu Hongyang ve beraberindeki Ekonomi ve Ticaret Konsolosu Zhu Guangyao ve 8 Çinli girişimci iş adamının ziyaretleri, büyük memnuniyet yarattı.  


ÇOK ÖNEMLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, "Bu yıl 3'üncüsünü düzenlediğimizi inşaat fuarımıza Çinlileri getirerek iş görüşmeleri imkanı sağlayan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın değerli başkanı Salih Zeki Murzioğlu beye çok teşekkür ederiz. Bu tip ziyaretler çok önemli iş görüşmelerinin yapılmasına imkan verirken inşaat sektörüne de güç katacaktır. Salih Zeki Murzioğlu'nun bu konudaki emeği ve katkısı çok fazla" dedi.


Samsun...