30 / 04 / 2024

SETUR tatili

SETUR tatili

Konfor ve lüksü bir araya getiren SETUR, 7 Ağustos – 31 Ekim 2014 tarihleri arasında www.setur.com.tr veya www.bookinturkey.com adresini ziyaret eden kullanıcılarına Ford Fiesta kazanma fırsatı sunuyor.

Ara tatil bekleyen öğrencileri sevindirecek haber! Kasım ara tatili uzatıldı mı? 

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 9 günlük ara tatil için geri sayım başladı. Tatil planları yapan öğrencilere güzel bir haber daha geldi. Kasım ara tatili uzatıldı mı? Ara tatilin süresi ne kadar olacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte bu merak edilen soruların yanıtları…

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

2023 yaz tatili istatistikleri açıklandı! İstanbullular en çok Bozcaada için arama yaptı!

Yaz tatili için Haziran, Temmuz ve Ağustos döneminde 4 milyondan fazla kişi Neredekal.com üzerinden tatil araması yaptı. Arama motoru verilerine göre 2023 yazında İstanbullular en çok Bozcaada, Antalya ve Büyükada için arama yaptı.

Okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman sona erecek? İşte 2023-2024 MEB eğitim öğretim yılı takvimi

Yaz tatili bitiyor, okullar yeniden açılıyor. İşte okulların açılacağı tarih...

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!

2023 okullar ne zaman kapanacak? Bu sene yaz tatili ne zaman başlayacak? 

Öğrenciler ve veliler bu sene okulların ne zaman kapanacağını sorguluyor. Peki 2023 yaz tatili ne zaman? 2023 okullar ne zaman kapanacak? İşte detaylar...

Yaz tatili planları yapanlar fiyatları görünce dertleniyor; Peki uygun fiyatlı yaz tatili mümkün mü? İşte yanıtı...

Yaz tatili planları yapılmaya başlandı fakat artan fiyatlar tatilcileri kara kara düşündürüyor. Özellikle aile olarak tatile gidecek olanların maliyetleri oldukça yükseliyor. Peki uygun fiyatlı bir yaz tatili yapılabilir mi? İşte yaz tatilini uyguna getirmenin yolları...

2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi

Ramazan ayına sayılı günler kala milyonlarca kişi Ramazan Bayramı'nın ne zaman olduğunu araştırıyor. Son günlerde zor bir dönemden geçen vatandaşlar, tatil ile birlikte biraz nefes almak istiyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Suudi Arabistan da haftada 3 gün tatili planlıyor

Suudi Arabistan'da bakanlık istihdamı ve verimi artırmak için çalışma sistemini incelediklerini ve gözden geçirdiklerini açıkladı. BAE’den sonra bu ülkede de hafta sonu tatili 3 güne çıkabilir.

Yat tatili artık lüks değil! Günlük kirası 4 bin TL'den başlıyor! işte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir yatta tatil yapmak, milyarderlerin ve ünlülere özgü görülebilir, fakat bu sadece zengin ve ünlüler için değil. Tekne kiralama ücretleri otellerle neredeyse aynı seviyede! Peki, yat tatili fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kurban Bayramı tatili kaç gün, ne zaman başlıyor? 2022 Kurban Bayramı tatili 9 gün mü?

Kurban Bayramı kaç gün sürecek ve bayram tatili 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile birleşecek mi? Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm bu soruları yanıtladı…

SETUR tatili Haberi

SETUR tatili

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan SETUR,  7 Ağustos –      31 Ekim 2014 tarihleri arasında Setur veya Bookinturkey’nin internet sitesi üzerinden rezervasyon yapan tatilcilere Ford Fiesta araba kazanma şansı sunuyor. 


Seyahatseverler, www.setur.com.tr veya www.bookinturkey.com adreslerindeki tüm ürünler için tek seferde 500 TL ve katları tutarında rezervasyon gerçekleştirdiklerinde Ford Fiesta çekilişine katılma hakkı kazanacak. Her 500 TL için bir katılım hakkı elde edecek kullanıcılar Ford Fiesta sahibi olma şansını arttırabilecek. Çekiliş 20 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olup,  kazanan talihliler 25 Kasım 2014 tarihli Milliyet gazetesinde...