14 / 05 / 2024

sevgililer günü alınacak hediyeler

sevgililer günü alınacak hediyeler

14 Şubat’ta İstanbul’daki EVGÖR mağazalarına gelen ya da Türkiye’nin her yerinden online alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresine girerek mobilya siparişi veren tüm çiftler, bu güne özel anında %14 indirim kazanıyor

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak. Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın... 

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek

Dolar yeni haftaya 27,00 TL seviyesi ile başlarken bugün kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor.  Yarın ve perşembe günü alınacak iki kritik karar doların rotasını oluşturacak. 

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Anneler Günü'nde esnafın beklentisi 25 milyar lira ciro!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, esnafın bu sene Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar lira ciro beklentisi olduğunu ifade etti.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

First Republic Bank'ın iflası sonrası JPMorgan varlıkları satın alıyor!

First Republic Bank iflas ettikten sonra JPMorgan tarafından satın alınacak! Ayrıca, tüm müşteriler bankanın açılmasıyla birlikte paralarına erişebilecekler.

Karaca'dan Anneler Günü Alışveriş Festivali! Yüzde 45'e varan indirim

Anneler Günü, tüm dünyada anneleri kutladığımız ve sevgimizi gösterdiğimiz bir özel gün. Bu özel günü kutlamak için birçok farklı yoldan biri, annelerimize özel hediyeler vermek. Karaca, Anneler Günü için özel indirimler sunarak, annelerimize özel ve anlamlı hediyeler almak için fırsat sunuyor.

20 Nisan 2023 Arefe günü bankalar ve kargolar açık olacak mı? O gün çalışma yarım gün mü olacak?

2023 yılı için resmi tatil ilan edilen bayram günlerinde kargo, eczane, banka ve noterler gibi işyerleri hakkında da bilgi arayışı artıyor. 20 Nisan Perşembe günü olan Arife gününde bankaların çalışıp çalışmayacağı, açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri gibi konular araştırılıyor. İşte, detaylar.

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

Favori pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim kampanyası başlattı. Pırlanta yüzüklerde net yüzde 55 indirim başladı. Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

sevgililer günü alınacak hediyeler Haberi

sevgililer günü alınacak hediyeler

EVGÖR Mobilya, evlilik planı yapan çiftler için Sevgililer Günü’nde geçerli olacak bir avantaj sunuyor. 14 Şubat’ta İstanbul’daki EVGÖR mağazalarına gelen ya da Türkiye’nin her yerinden online alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresine girerek mobilya siparişi veren tüm çiftler, bu güne özel anında %14 indirim kazanıyor. Mobilyasını avantajlı fiyata alan sevgililer, dilerlerse firmanın ücretsiz olarak sunduğu Emanet Sistemi’nden de yararlanarak, ürünlerinin teslimini düğünlerine yakın bir tarihte yaptırabiliyor. 


EVGÖR Mobilya, evlilik planı yapan çiftlerin bütçelerini hafifletecek bir Sevgililer Günü kampanyası düzenliyor. Yuva kurmayı düşünen sevgililer, yalnızca 14 Şubat günü geçerli olacak kampanya kapsamında, EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerinde, %14 Sevgililer Günü indirimi kazanacak. 


Her zevke ve her bütçeye uygun 3 bine yakın ürün EVGÖR’de!


14 Şubat için çiftlere hediye gibi bir kampanya gerçekleştiren EVGÖR Mobilya’da, hemen...