04 / 05 / 2024

Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan

Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan

Birleşik Arap Emirlikleri'nde, bayram öncesi evli çiftlere 603 ev verildi. Modern, lüks ve bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılan evlerin çoğunluğu yeni evlilere verildi.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

İstanbul'a Katar imzası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al-Sani arasındaki yakın ilişki İstanbul'a damgasını vurdu. Gayrimenkul, medya ve bankacılık sektöründeki Katar imzası şehre yayıldı. 

İşte BAE şeyhinin Londra’daki 5.5 milyar sterlinlik gizli emlak imparatorluğu!

Birleşik Arap Emirlikleri lideri Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın Londra'daki 170 adetlik emlak imparatorluğunun değerinin 5,5 milyar sterlin olduğu belirlendi. Belgelerde, şeyhin toplamda 1000 kiracıdan yıllık 160 milyon sterlin kira geliri kazandığı ortaya çıktı.

İngiliz medyası belgeledi: BAE lideri Londra'da emlak imparatoru çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Halife Bin Zayid el-Nehyan'ın, İngiltere'nin başkenti Londra'da 56 milyar TL değerinde 170 mülkünün bulunduğu ortaya çıktı. 

Katar Emiri Yalova'da saray inşa ettiriyor!

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani’nin annesinin Kanal İstanbul güzergahında arazi satın almasından sonra Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da saray yaptırdığı öğrenildi. Türk inşaat firması, 10 bin metrekarelik alana inşa edilen sarayın yüzde 75'inin tamamlandığı açıkladı. 

Katar yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdi!

Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeyh Halife bin Casim Al Sani, bazı Arap ülkelerinşn Katar'a uyguladığı ekonomik ambargoya rağmen yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulrahman Al Sheıkh tarafından Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

Katar'da yeni yatırım bölgeleri kanunu onaylandı!

Katar Emiri Şeyh Temim, ülkeye yerli ve yabancı bir çok yatırımı çekecek yeni "Yatırım Kanununu" onayladı. Katar'da yerli ve yabancılar için büyük imkanlar sağlayan yatırım kanununun Emir Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından onaylandığı belirtildi.

Katarlı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani Bodrum'dan arsa aldı!

Katarlı iş adamı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani, Bodrum';dan 1,5 dönüm arsa aldı. İş adamı bu arsaya 800 bin lira ödedi.

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan Haberi

Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan

BAE resmi ajansı WAM’ın haberine göre, Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın direktifleri doğrultusunda evli çiftlere 603 ev hediye edildi. 


BAE vatandaşlarına bayram öncesinde verilen evlerin, 574'ü El-Ayn bölgesinde, 29'u Dafra yerleşim bölgesindeki Medine Zayid'de bulunuyor. 


Vatandaşların gelişmesine katkıda bulunmak için BAE'nin kurucusu Şeyh Zayed zamanından bu yana devam eden uygulamayla halkın onurlu bir yaşam sürmesi, ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması hedefleniyor. 


Yerli halka tahsis edilen söz konusu evler, uluslararası standartlarda yüksek güvenlikli, çevreye duyarlı ve tüm hizmetlerin bir arada sunulduğu kompleksler halinde inşa...