08 / 05 / 2024

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat iletişim

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat iletişim

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Özcan tarafından kuruldu. 

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alımı yapacağını açıkladı. İş arayanlara Çalışma Bakanlığı’ndan kaçırılmayacak bir iş fırsatı daha. İşte haberin ayrıntıları...

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung , Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı . Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 1.680 sözleşmeli personel alacak! Hemen şartlara bakın! Bu tarihleri kaçırmayın!

Personel alımları tam gaz devam ediyor. Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 1.680 sözleşmeli personel alacak! Hemen şartlara bakın! Bu tarihleri kaçırmayın!

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat iletişim Haberi

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat iletişim

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Özcan tarafından kuruldu. 

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: Her türlü özel ve resmi inşaat taahhüt işlerine girmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Yenişehir Mahallesi Sümbül Sk. No:10/111...