03 / 07 / 2024

Siemens ütü

Siemens ütü

Siemens Ev Aletleri’nin buhar istasyonlu yeni ütüsü, piyasanın en güçlü buhar istasyonlu ütüsü* olamasının yanı sıra yenilikçi özellikleri ile de ütü yapmayı zahmet olmaktan çıkarıyor.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens SN515B01DT iQ100 yarı ankastre bulaşık makinesinde dev fırsat! Hemen bakın!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen beyaz eşya üreticilerinden Siemens, son teknolojik özelliklere donatılmış yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Siemens, bu bulaşık makinesinin tüm detayları ve özelliklerini paylaştı.

Resmen bir teknoloji harikası! Siemens WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesi piyasaya çıktı!

Siemens, resmen teknoloji harikası olan WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesini satışa sundu. Siemens’ten gelen bu güzel haberin ardından bu makinenin detayları ve teknik özellikleri araştırılmaya başlandı.

Siemens’ten indirim müjdesi! DW15702 su sebiline tam 1.980 TL indirim geldi!

Siemens, sıcaklıkların rekor üstüne rekor kırdığı şu günlerde DW15702 su sebiline dev indirim yaptı. Temmuz kampanyası kapsamında su sebiline 1.980 TL indirim yapan Siemens, kampanyanın kısa süre içinde sona ereceğini paylaştı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardı. Bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatını olduğunu da açıklayan Siemens, çamaşır makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Siemens iQ700 Ankastre Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Türkiye’de beyaz eşya piyasasında büyük paya sahip Siemens, iQ700 Ankastre Buzdolabı’nı rekor fiyatla satışa sundu. Siemens, aynı zamanda bu buzdolabının teknik özelliklerini ve diğer detaylarını da paylaştı.

Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde büyük fırsat!

Siemens, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde elektronik eşyalarından biri olan kurutmalı çamaşır makinesi konusunda dev bir adım attı. iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni piyasaya sunan Siemens, bu makinenin teknik özelliklerini ve fiyatını da müşterileriyle paylaştı.

Siemens iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi alana çamaşır makinesinde tam 2 bin TL indirim!

Siemens, evine beyaz eşya almak isteyen tüketicilere özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi alana çamaşır makinesi alımlarında tam 2 bin TL indirim uygulayacağını duyuran Siemens’in bu kampanyası büyük ilgi gördü.

Siemens iQ300 Solo Bulaşık Makinesi cazip fiyatıyla satışa sunuldu! Fiyatını görenler hayret ediyor!

Siemens, iQ300 Solo Bulaşık Makinesi’ni yeni evlenecekler çiftler ve bulaşık makinesi almak isteyen tüketiciler için satışa sundu. Peki, bu bulaşık makinesinin teknik özellikleri, detayları nedir? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm 18 bin 530 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm,  gelişmiş teknolojisi sayesinde içerisinde yer alan tüm ürünleri üzerinde buzlanma yapmadan kısa sürede dondurur. 

Siemens iQ300 Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte Siemens 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ankastre fırın arayışında olanlar sizin için Siemens iQ300 Ankastre Fırın'ın 60 x 60 cm ne kadara satıldığını ve özelliklerinin neler olduğunu araştırdık. İşte detaylar..

Siemens ütü Haberi

Siemens ütü

Yeni Siemens TS22XTRMW ütü anti-shine özelliği ile koyu renkli giysilerde parlama sorununa son verirken, i-Temp özelliği kumaşa göre kolay ısı ve buhar ayarı sağlayarak konforlu bir ütü deneyimi yaşatıyor. Şok buhar performansının yanı sıra  titaniumGlissee tabanı ile de zorlu kırışıklıkların üstesinden kolaylıkla gelen Siemens TS22XTRMW ile giysiler

 göz açıp kapayıncaya kadar hazır oluyor.

Türkiye’nin en güçlü buhar istasyonlu ütüsü olan Siemens TS22XTRMW 3100 Watt gücü, 5,5 bar yüksek basıncı ile zorlu kırışıklıklara meydan okuyor. Dakikada 220 gramlık şok buhar çıkışı ile giysileri dakikalar içinde giyilmeye hazır hale getiren Siemens TS22XTRMW ile hızlıca hazırlanılması gereken durumlar dert olmaktan çıkıyor.

Siemens TS22XTRMW buhar istasyonlu ütüsü, giysilere zarar vermeden, en hızlı ve kolay ütü deneyimini yaşatan üstün özellikleri ile fark yaratıyor. Ütü yaparken kumaşın üzerinde...