03 / 05 / 2024

Şifa Üniversitesi gayrimenkul satışı

Şifa Üniversitesi gayrimenkul satışı

İzmir'de Şifa Üniversitesi'nin açık artırma usulüyle yaklaşık 18 dönüm arsasını ihaleye çıkardığı gayrimenkul satışı, mahkemenin 'tedbir kararı' ile durduruldu.

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

Seçimden sonra gayrimenkul sahipliği ve servet vergisi kapıda! Elektrik, doğalgaz, köprü ve otoyol da zamlanacak!

31 Mart seçimlerinden sonraki ekonomi yönü ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Şenol Babuşcu, gayrimenkul ve servet vergisinin kapıda olduğunu söyledi. Peki seçimden sonra hangi zamlar bekleniyor? İşte ayrıntılar...

Ticari gayrimenkulün çöküşü bankalara 160 milyar dolar yük getirecek!

ABD’nin 4 büyük üniversitesi tarafından hazırlanan rapora göre ticari gayrimenkul, 2008 Büyük Mali Krizi’nden bu yana en büyük çöküşünü yaşayabilir. Bu gelişme 160 milyar dolarlık ek zararla karşılaşabilecek ABD bankaları için de kötü haber...

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

İzmir Balçova'da gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! İhalesi 2 Aralık'ta!

Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen gayrimenkul TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen bir taşınmaza dair çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

İstanbul Üniversitesi Antalya'daki 2 gayrimenkulünü 19.5 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 926 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 17.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 17 milyon 88 bin 750 TL'ye satıyor...

Şifa Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şifa Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Ramis Kaya tarafından kuruldu.

Şifa Üniversitesi gayrimenkul satışı Haberi

Şifa Üniversitesi gayrimenkul satışı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 24 Haziran'da soruşturma kapsamında operasyon düzenledikleri Şifa Üniversitesi'nin Mavişehir semtindeki yaklaşık 18 dönüm arsasını açık artırma usulüyle ihaleye çıkardığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Ekipler, soruşturmanın sürdüğü üniversiteye ait gayrimenkulün satışını durdurmak için İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurdu. İhale mahkemenin verdiği tedbir kararı ile iptal edildi.

Mali şube ekiplerinin, kararın ardından ihale yeri olarak belirtilen Şifa Üniversitesi'nin Bornova'daki idari binasına giderek bu kararı tebliğ etti. Mahkeme kararının, 15 Aralık saat 14.00 olarak belirtilen ihale saatine dakikalar kala alındığı ve böylece gayrimenkullerine el konulma ihtimaline karşı yaptığı satışın önüne geçildiği kaydedildi.

Yaklaşık 2 yıl önce 13 milyon liraya alınan Mavişehir'deki 18 dönüm arsanın 35 milyon liradan açık artırmayla ihaleye çıkarıldığı öğrenildi.


Şifa Üniversitesi'nden Karşıyaka'da 35.4...