29 / 04 / 2024

Sıfır daire alırken nelere dikkat edilmeli

Sıfır daire alırken nelere dikkat edilmeli

Ekonomik koşulların sertleştiği bir dönemde toplumda yara haline gelen bu tür olaylarda savcılıkların yaklaşımı nasıl olmalıdır? Avukat Umut Metin nitelikli dolandırıcılardan değil, işini iyi yapan müteahhitlerden ev almayı öneriyor.

Sıfır daire alırken nelere dikkat edilmeli?

Günümüzde ev satın almaya niyet etmek zorlu ve zahmetli bir sürecin başlangıcı demektir. Ev satın alırken dikkat etmemiz gereken hususlar konusunda Huma Yapı’nın kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın bizleri bilgilendiriyor.

Sıfır otomobil alanlar dikkat! Ekspertiz hizmeti alırken bilinmesi gerekenler!

İkinci el araçlar için kullanılan ekspertiz servisinde bilinmeyen yönler gündemdeki yerini koruyor. Sıfır otomobil alanların çoğu da bu hakları maalesef bilmiyor. Bu süreçte, ekspertiz uzmanı sıfır otomobil alanlara ya da alacaklara önemli açıklamalar yaptı. 

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

1.5 milyon TL'ye sıfır hangi otomobil alınır?

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar aralık ayındaki fiyatları mercek altına aldı. Peki 2024 yılına girmeden önce 1.5 milyon TL'ye sıfır hangi otomobil alınır? İşte detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Hepsiburada'da sepette yüzde 50’ye varan indirim, hemen al sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı!

Hepsiburada başlattığı kampanyasını duyurdu. Dev alışveriş şirketinde sepette yüzde 50’ye varan indirim, şimdi al 3 ay sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı. sağlanıyor. İşte kampanya detayları...

‘Sıfır araç yok’ diyenlere flaş ceza yolda! Bu kişiler artık yandı!

Sıfır araç alırken yurttaşların yaşadığı problemler üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. ‘Sıfır araç yok’ diyenlere büyük ceza geliyor.

'Sıfır araç yok' diyenler yandı! Araç satışlarında yeni düzenleme resmen açıklandı!

Sıfır araç alırken  milyonlarca vatandaşın yaşadığı sorunlar üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. 'Sıfır araç yok' diyenler yandı! İşte araç satışlarında yeni düzenleme...

Çiftçilere sıfır faizli kredi müjdesi! Başvurular başladı mı? Nasıl alınır? Hemen bakın!

Çiftçilere sıfır faizli hayvancılık kredisine ilişkin ayrıntılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdelerin ardından merak konusu oldu. Peki sıfır faizli hayvancılık kredisi nasıl alınır? Başvurular başladı mı? İşte, çiftçilere kredi desteğine ilişkin ayrıntılar...

Sıfır arabada 300 bin TL’yi aşan vergi indirimi geldi! Hangi araç kaç para oldu? Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile sıfır araç fiyatlarında ÖTV düşüşü kararı alındı. Peki bu adım sonrası hangi aracın fiyatı ne kadar oldu?

Sıfır araçlara son bir ayda yüzde 8 zam! Nedeni ise bambaşka! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Çip krizi, döviz, enerji maliyeti derken sıfır araç fiyatlarına şimdi de TIR şoförü zammı dahil oldu. Tüm dünyada büyüyen TIR şoförü eksikliği nedeniyle sorun teslimatları erteletirken, açığı kapatmaya çalışan firmalar, lojistik maliyetindeki artışı fiyatlara yansıtmaya başladı.

Bakanlık adım attı! Sıfır ve ikinci el araçların fiyatı böyle düşürülecek!

Ayın ilk haftasından itibaren bayilerde sıfır araç bulmak zorlaşırken, bu durumdan faydalanmak isteyen fırsatçılar için Bakanlık harekete geçti. Sıfır ve ikinci el fiyatlarını düşürecek hamle geliyor.

400.000 TL'ye hangi araba alınır? 2022 en ucuz sıfır araba hangisi?

Araba alacak kişiler, Türkiye’de satılan en ucuz sıfır arabayı araştırıyor. İşte 400.000 TL'ye satılan arabalar!

En ucuz sıfır Honda’nın fiyatı belli oldu! Honda 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Japon otomotiv devi Honda Türkiye’de Ekim ayı fiyat listesini güncelledi. Türkiye’de son bir senede döviz hareketliliği ve yüksek ÖTV farkları nedeniyle sıfır otomobil fiyatları tırmanmaya devam ediyor. Markalar artan maliyetlere zamlarla yetişmeye çalışıyor.

Sıfır daire alırken nelere dikkat edilmeli Haberi

Sıfır daire alırken nelere dikkat edilmeli

İster sıcak bir yuva, ister gelecek için bir yatırım; her ne amaçla olursa olsun birikiminizle daire sahibi olmayı hayal ederken, zarar görmemek için nelere dikkat etmeliyiz? Ekonomik koşulların sertleştiği bir dönemde toplumda yara haline gelen bu tür olaylarda savcılıkların yaklaşımı nasıl olmalıdır? Avukat Umut Metin nitelikli dolandırıcılardan değil, işini iyi yapan müteahhitlerden ev almayı öneriyor.


Türkiye’de gayrimenkul alımı çok değerli bir tasarruf yöntemi olarak görülüyor. Kimisi ikamet etmek amacıyla, kimileri de yatırımlarını değerlendirmek amacıyla konut almayı tercih ediyor. Özellikle son 10 yılda gayrimenkul sektöründe yaşanan hızlı talebin, işini iyi yapan müteahhitler için olduğu kadar nitelikli dolandırıcı olarak değerlendirilebilecek fırsatçılar için de elverişli ortam sağlıyor.


Arabulucu Avukat Umut Metin, son dönemde daire sahibi oluyorum derken mağdur edilenlerin sayısında önemli artış olduğunu belirterek,...