04 / 05 / 2024

Sıfıra yakın enerji harcayan binalar

Sıfıra yakın enerji harcayan binalar

AKG Gazbeton Genel Müdürü Kahyaoğlu: “Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden biri olarak, tüm üretim ve AR-GE süreçlerimizi 2016 yılında daha da geliştirip, bu trendin en önemli oyuncularından biri olmaya hazırlanıyoruz.” dedi.

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek

Sıfır ve ikinci el araç piyasasında son dakika gelişmesi... 2. el araçlar sıfır fiyatından yükseğe satılamayacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat internette satılan ikinci el araç fiyatının, sıfır fiyatını geçemeyeceğini açıklamıştı.

Bakan Özhaseki: Bundan sonra sıfır toleransla önümüze bakmalıyız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yönetmeliklere uygun olarak inşa edilen binaların, Kahramanmaraş merkezli depremlerden çok az hasarla çıktığına değinerek, sıfır toleransla hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Sanayici dertli! ‘Seçimler nedeniyle piyasada para hareketi sıfıra yakın’

Hem ekonomi hem de siyaset, 14 Mayıs’ta yapılan seçimin 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci turuna odaklandı. İş dünyasında TL ile kredi dönemi sona ererken, sanayici piyasada para hareketinin sıfıra yaklaştığını ifade etti.

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler bugün de yeişili gösteriyor. Altının onsu 2000 doları test ederken altın bilezik fiyatları da fırladı. Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları.

Sıfır araçta yeni gelişme! İkinci eli de etkiledi

Sıfır otomobil fiyatları her ay yüzde en az yüzde 5 zamlanması ve bulunurluk sorununa rağmen Ocak, Şubat aylarında rekor satış rakamlarına erişti. Mart 2023 içinse 2016 ve 2017 Kasım aylarının ardından 100 bin bandının aşılarak yeni rekor kıracağı tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

Volvo S90'nın fiyatı aynı kaldı! İşte sıfır km Volvo S90 15 Mart 2023 fiyat listesi....

Sıfır km'de Volvo S90'a sahip olmak isteyen bir kişi ne kadar ödeme yapacak? İşte Volvo S90'ın güncel fiyat listesi...

389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapılıyor! Parası olan kaçırmasın

Koronavirüs pandemisinin ardından fiyatı en çok artan ürünlerin başında arabalar gelmeye başladı. Vatandaşlar ucuz arabanın derdine düşerken 389 bin TL’ye son model sıfır araç satışı yapıldığını duyanlar konuya ilgi gösterdi.

Sıfır araçlara son bir ayda yüzde 8 zam! Nedeni ise bambaşka! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Çip krizi, döviz, enerji maliyeti derken sıfır araç fiyatlarına şimdi de TIR şoförü zammı dahil oldu. Tüm dünyada büyüyen TIR şoförü eksikliği nedeniyle sorun teslimatları erteletirken, açığı kapatmaya çalışan firmalar, lojistik maliyetindeki artışı fiyatlara yansıtmaya başladı.

Sıfır km Citroen Jumpy Van'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Citroen Jumpy Van'ın 2023 Şubat fiyatları açıklandı. Peki 2023 model Citroen Jumpy Van'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen Jumpy Van  21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Audi A6 Sedan'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A6 Sedan 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Audi A6 Sedan'ın 2023 Şubat ayı fiyat listesi belli oldu! Peki sıfır km Audi A6 Sedan'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A6 Sedan 21 Şubat 2023 fiyat listesi....

Sıfıra yakın enerji harcayan binalar Haberi

Sıfıra yakın enerji harcayan binalar

AKG Gazbeton Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu: “Avrupa, 2020 yılı sonunda tüm yeni binalarını sıfıra yakın enerji harcayan binalar olarak hazırlarken, Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden biri olarak, tüm üretim ve AR-GE süreçlerimizi 2016 yılında daha da geliştirip, bu trendin en önemli oyuncularından biri olmaya hazırlanıyoruz.”


Avrupa Gazbeton Üreticileri Birliği’nin, “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği Avrupa Raporu”nda belirtilen hedeflerin gerçekleşmesi için gazbetonun en ideal yapı malzemesi olduğunu duyurmasının ardından, Türkiye’nin önde gelen gazbeton üreticisi AKG Gazbeton’da bu yöndeki çalışmalarını 2016 yılında daha da artıracağını açıkladı.


“Pasif Bina” ya da “Sıfıra Yakın Enerji Harcayan” bina olarak adlandırılan “Nzeb” Avrupa’nın gündeminde her geçen gün daha fazla yer alırken, Türkiye olarak bu gelişmelerin dışında kalamayacağımızı belirten AKG Gazbeton Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu; “Tüm üretim...