26 / 07 / 2024

şile arazi

şile arazi

TV8’i aldığı günden bu yana yapacağı ataklar merakla beklenen Acun Ilıcalı sonunda ilk bombasını patlattı. Dünyanın konuştuğu Ütopya adlı program, yeni sezonda TV8 ekranlarında olacak. Acun yeni programı için Şile civarında arazi arıyor...

111 bin TL’ye tapu fırsatı! Milli Emlak’tan uygun fiyatlı arazi fırsatı...

Milli Emlak, yazlık bölgelerde uygun fiyatlı arsa satışına başladı. Ayvalık’ta sadece 111.000 TL’den başlayan fiyatlar ile arazi sahibi olma fırsatı. 

Milli Emlak'tan Didim ve Ayvalık'ta fırsat! Yazlık bölgelerde arsa ile arazi arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Didim ve Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Temmuz ve 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Bu şehirlerde 18 bin, 40 bin ve 55 bin TL'ye arsa ile arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya, Kırıkkale ve Mardin'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 18 bin TL'den başlıyor. 

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit fırsatıyla satıyor! 

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu ve Bursa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

Milli Emlak'tan Haziran ve Temmuz 2024 müjdesi! 5 bin TL, 12 bin TL ve 20 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Tokat ve Kütahya'da 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ile arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın Haziran ve Temmuz 2024 ihaleleri...

İki şehirde satılık arsa ve araziler! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Konya'da yer alan 12 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak, 15 adet arsa ve arazi ile 1 adet ahşap evi yüzde 20 indirimle satıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak, Kütahya ve Çankırı'da yer alan 15 adet arsa ve arazi ile 1 adet ahşap evi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? İşte merak edilenler... 

Milli Emlak'tan tam 3 şehirde 11 bin, 30 bin ve 50 bin TL'ye arsa ile arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Ağrı ve Malatya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatlar 11 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak, 17 adet arazi ile 1 adet arsayı satıyor! Yüzde 20 indirimle gayrimenkul alabilirsiniz! 

Milli Emlak, İzmir ve Burdur'da yer alan 17 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha KDV'den muaf arsa ile arazi fırsatı! 82 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

İki şehirdeki 11 arsa ve arazi satışa çıktı! 24 taksitle arsa fırsatı!

Kayseri ve Tekirdağ'da yer alan 11 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

İki şehirde 64 adet arsa ve arazi ile 1 adet konut 8 taksitle satılıyor: Milli Emlak ihale ilanları!

Milli Emlak, iki ildeki 64 adet arsa ve arazi ile 1 adet konutu 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak ihale ilanları...

şile arazi Haberi

şile arazi

TV8’i aldığı günden bu yana yapacağı ataklar merakla beklenen Acun Ilıcalı sonunda ilk bombasını patlattı. Dünyanın konuştuğu Ütopya adlı program, yeni sezonda TV8 ekranlarında olacak.


Bir sosyal deney programı Ütopya... 15 yarışmacı sadece boş bir ahırın bulunduğu ıssız arazide inekleri, tavukları ile birlikte kendilerine mini bir toplum, yeni bir dünya yaratma ütopyasının peşinde koşacaklar. Şu sıralarda Acun’un bütün ekibi harıl harıl Şile civarında yarışma için uygun arazi arıyor.


Hani bir dönem hepimizin müptelası olduğu Farmville gibi bir yarışma olacak anlayağınız. Yarışmacıların, dış dünya ile bağlantıları sadece tek bir telefonla olacak ve bu yaşam savaşı 365 gün sürecek.


Yüzlerce kamera ile 24 saat aralıksız izlenecek olan yarışmacıların mücadelesi, internet üzerinden naklen yayınlanacak, zaman zaman da canlı yayında televizyon ekranlarında olacak.


İşin ilginç yanı, peşinde...