04 / 05 / 2024

Şile El Ele İnşaat iletişim

Şile El Ele İnşaat iletişim

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

O şehirlerdeki arazilere bir bir el konuluyor! Petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandı...

Türkiye'nin birçok ilinde petrol arama çalışmaları sürerken, bir ilimizde açılacak petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandığı açıklandı. Bunun sebebi ise arazi sahipleri ile TPAO'nun anlaşamaması olarak belirtildi.

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki'den dönüşüm açıklaması! Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yarısı Bizden" kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz." ifadelerini kullandı.

Hatay'da tapulara el konuluyor iddiası! Rezerv alan ilan edilen mahalle sakinlerine SMS yollandı!

Depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay’da 8 mahalle geçtiğimiz günlerde rezerv alanı ilan edilmişyi. Hatay'da tapulara SMS ile el konulduğu gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Antakya Dikmece’de ‘durdurma’ kararının devamına karar verildi!

Antakya Dikmece mahallesinde topraklarına TOKİ konutlar inşaatı için "acele kamulaştırma" kararı ile el konulan ve köylülerin başvurularına ilişkin "yürütmeyi durdurma" kararının devamına karar verildi. 

Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor! Fiat Cronos ikinci el fiyatı ile zirveye oturacak

Günümüzde en uygun otomobil Fiat Cronos olacağı belirtiliyor. Otomobil tutkunlarına güzel bir haber geldi. Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor ve ikinci el fiyatı ile piyasaya damgasını vuracağı kaydedildi.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

5 kg yoğurt 95 TL'ye, tereyağı 159 TL'ye, tost peyniri 135 TL ile dip yaptı! BİM 13 Haziran aktüel ürünler kataloğu

BİM indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Açıklanan katalogda 5 kg yoğurt 95 TL'ye, tereyağı 159 TL'ye, tost peyniri 135 TL ile dip yaptı.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Şile El Ele İnşaat iletişim Haberi

Şile El Ele İnşaat iletişim


Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...