01 / 05 / 2024

Şile Ömerli Bıçkıdere Kervansaray Kömürlük imar planı askıdan indirildi mi

Şile Ömerli Bıçkıdere Kervansaray Kömürlük imar planı askıdan indirildi mi

Şile Ömerli Havzası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı sınırları içerisinde kalan Bıçkıdere, Kervansaray ve Kömürlük Köylerine ilişkin plan tadilatı, yarın İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Türk inşaat firması Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladı

Afganistan'daki yatırımlarını sürdüren Türk şirketi 77 İnşaat, Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladığı kaydedildi. 

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Kahramanmaraş ile Japonya depremlerini kıyaslayarak uyardı!

Yüksek inşaat mühendisi ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş ile Japonya depremlerini kıyaslayarak önemli açıklamalar yaptı. Yoshinori Moriwak Hatay'da yapılacak konutların yatay mimariye uygun olması gerektiğini kaydetti.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Emeklilere büyük müjde! Artık 8 bin TL ödemeyeceksiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'liler, eksik prim günleri ile alakalı büyük sorun yaşıyordu. Fakat yapılan açıklama ile emekli olacak vatandaşların bu mağduriyeti giderildi ve bu mutlu haber vatandaşla paylaşıldı.

Beko'dan Nisan kampanyası! Beko'dan ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin lira indirim!

Beko'dan Nisan'ın ilk gününde indirim haberi geldi. Beko, seçili ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin TL indirim uyguluyor. İşte detaylar...

Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Beklenen büyük Marmara depremi, tedirginlik oluşturmaya devam ederken; uzman isimlerden de konu ile ilgili sık sık açıklamalar geliyor. Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Şile Ömerli Bıçkıdere Kervansaray Kömürlük imar planı askıdan indirildi mi Haberi

Şile Ömerli Bıçkıdere Kervansaray Kömürlük imar planı askıdan indirildi mi

Şile İlçesi, Ömerli Havzası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı sınırları içerisinde kalan Bıçkıdere, Kervansaray ve Kömürlük Köylerine ilişkin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İSKİ Genel Müdürlüğü'nün kurum görüşü ooğrultusunda Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın (31 Ekim 2014 Cuma) askıdan indiriliyor.


Şile Ömerli Bıçkıdere, Kervansaray, Kömürlük imar planının detayları için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28463 dosya numaralı imar plan tadilatını 12 Haziran 2014'te onayladı ve 2 Ekim 2014'te ilanen askıya çıkardı.


Şile Ömerli Bıçkıdere, Kervansaray, Kömürlük imar planını indirmek için