29 / 04 / 2024

Şile Ömerli Kömürlük köyü imar planı indir

Şile Ömerli Kömürlük köyü imar planı indir

Şile, Ömerli Havzası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Kömürlük Köyü itirazlarına ilişkin plan askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 15 Şubat 2014'te onaylamıştı. İşte o plan...

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'ın ruhsatlarını aldı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'da yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı!

KPSS puanı düşük olan adaylar için açıklanan personel alımı ile ilgili açıklama yapıldı. Aktarılan son haberler kapsamında düşük KPSS puanı kapsamında kadın erkek düz memur alımının başlayacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Nakit sıkıntısı mı çekiyorsunuz? QNB Finansbank size ihtiyaç kredisi ile yardımcı olabilir

Nakit ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan QNB Finansbank kaçırılmaz bir fırsat sundu. Ekonomik sıkıntı çeken kişilerin maddi durumlarını kolaylaştıracak ihtiyaç kredisi ile etkili çözüm sağlıyor. 70 bin TL değerinde olan kredi sağlamasıyla kolay ödeme seçenekleri de sunuyor. 

Akbank tecrübeli ve tecrübesiz personel arıyor! Akbank 130 farklı iş ilanı ile personel alımı yapacak

Akbank personel alımı başvuruları hala sürüyor. Farklı alanlarda 130 farklı iş ilanı ile personel alımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı. İşte detaylar!

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.

Yüzde 30 zam ile SED yardımı paraları güncellendi! Onaylanan hesaplara anında 2.059 TL, 3.708 TL yatırılıyor...

Memur ve emekli ve asgari ücretli maaşların yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı takibinde verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı adı altındaki destek ödemesinde de artış yapıldı. Peki, Yüzde 30 zam ile SED yardımı paraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

DASK ile ilgili tüm merak edilenler!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen DASK'ın önemi artıyor. İşte Dask ile ilgili tüm merak edilenler...

81 ile yatırım ofisi kurulacak!

Önümüzdeki ay detayları duyurulacak ekonomik reform paketi kapsamında 81 ile yatırım ofisi kurulacak.  Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

Şile Ömerli Kömürlük köyü imar planı indir Haberi

Şile Ömerli Kömürlük köyü imar planı indir


Şile İlçesi, 1/5000 ölçekli Ömerli Havzası Nazım İmar Planı Kömürlük Köyü itirazlarına ilişkin plan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. 


Büyükşehir Belediyesi, 26483 dosya numaralı planı 15.02.2013 tarihinde onayladı ve ilanen bugün (21 Nisan 2014) tarihinde askıya çıkardı. 


İmar planı, 21 Mayıs 2014 tarihinde askıdan indirilecek.


Şile Ömerli Kömürlük Köyü imar planı için