06 / 05 / 2024

Sina Afra

Sina Afra

İşadamı Sina Afra'nın yeni dijital platformu 'evtiko.com' evini satmak isteyene iki günde tiko para veriyor.

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gürbüzkol tarafından kuruldu.

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Afra Saraçoğlu rol aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

14 ayar düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlıyor! Bu fiyatları kaçırmayın! Sina Pırlanta 20 Ocak fiyat listesi

Sina Pırlanta'da altın düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Düğün seti almak isteyenler sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte Sina Pırlanta 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Pırlantada yılın ilk kampanyası başladı! Yüzde 50'ye varan indirim! Sina Pırlanta 6 Ocak 2023 fiyat listesi

Sina pırlantada yılın ilk kampanyası başladı. Altın ve pırlantada yüzde 50'ye varan fırsatlar Sina pırlanta tarafından açıklandı. Peki Sina Pırlanta altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? 6 Ocak 2023 fiyat listesi.

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

14 ayar altın kolye, yüzük, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kolye, bileklik yüzük ve küpe almak isteyen binlerce kişi 14 ayar altın küpe, yüzük, bileklik ve kolye fiyat listesini araştırıyor. Peki Sina Pırlanta'da 14 ayar altın fiyatları ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Sina Pırlanta'da ayın fırsatları belli oldu! 490 TL'den başlıyor! Sina Pırlanta 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sina Pırlanta ayın fırsatları belli oldu. Binlerce küpe, kolye, yüzük ve bilekliklerin yer aldığı fırsat listesinde fiyatlar 490 TL'den başlıyor. Sina Pırlanta 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pırlanta yüzüklerde büyük indirim! İşte Sina Pırlanta 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Pırlanta yüzük almak isteyenler Sina Pırlanta yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Sina Pırlanta’da yüzüklerde yüzde 30’a varan indirim yaptı. Peki Sina Pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? İşte Sina Pırlanta pırlanta yüzük 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tiko'dan 65 milyon dolarlık yatırım!

Sina Afra tarafından kurulan gayrimenkul girişimi Tiko, 65 milyon dolar A serisi yatırımı yaptı. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Sina Afra Haberi

Sina Afra

Ortaklarıyla birlikte kurduğu online alışveriş platformu Markafoni’yi 203 milyon dolara yabancılara satan Sina Afra, şimdi de ‘tiko’ parayla internetten ev satın alan, ‘Evtiko’yu kurdu. Amerika’da 2 yılda 1.1 milyar dolar değere ulaşan opendoor.com’un yerli versiyonu olarak uyarlanan site, evini satmak isteyenlere internetten 2 gün içinde teklif sunuyor, anlaşma durumunda ‘tiko para’ veriyor. Sina Afra sistemi şöyle anlatıyor: “Sizin daireniz var, internetten Evtiko sayfasına giriyorsunuz. Evinizle ilgili; metrekaresi, lokasyonu, oda sayısı gibi birkaç bilgi paylaşıyorsunuz. Biz size 48 saat içinde bir teklif sunuyoruz. Teklifi kabul ederseniz devinizi boşalttığınız anda satın alıyoruz.” 


100 BİNLİK EVİ 95’E ALIYORUZ 

Sina Afra, eve sundukları teklifin insanlar tarafından değil, bu doğrultuda kurgulanan bir yazılım tarafından verildiğini belirtiyor. Afra, “Bir gayrimenkulün değeri yüzde 85 oranında konumuyla alakalı. Ev...