03 / 05 / 2024

Sinan Türeyen

Sinan Türeyen

Tekno Kule Vinç Grubu, Manitowoc çatısı altındaki POTAIN kule vinçlerin, satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütüyor. Firmanın 2014 yılının verimli geçirdiğini belirten Sinan Türeyen, "satış ve kiralamada talebin beklenenin üzerinde" dedi.

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

Riskli yapıların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenler! Bunları gözden kaçırmayın!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılında riskli konutların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte ayrıntılar...

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

DEGÜDER Başkanı Türkkan’dan korkutan açıklama! ‘Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!’

DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, olası İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkkan, “Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!” dedi.

Kahramanmaraş depremi ile ilgili konuştu ve uyardı! 'Elimizi çabuk tutmamız lazım!'

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, 10 ili yıkan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki zelzelelerle binlerce yapının, on binlerce evin tamamen bertaraf olduğunu,  hasarlı yapıların şimdilik bilinmediğini söyledi.

Türkiye'deki 5 milyon konut için güçlendirme çağrısı! Riskli binaların 600 bini İstanbul'da!

DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, ülke genelindeki riskli konut stoğuna değinerek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Sinan Türkkan'dan 'Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller kaldırılsın' önerisi!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Türkiye genelinde muhtemel şiddetli bir depremde milyonlarca konutun hasar görmesinin beklendiğini dile getirerek önemli açıklamalar yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın o açıklamaları...

Mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın konuyla ilgili açıklamaları...

Düşük faizli güçlendirme kredisi sektöre canlılık getirecek!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Emlak Katılım Bankası tarafından kentsel dönüşüm ve güçlendirme için sunulacak devlet destekli krediye ilişkin açıklamada bulundu. 

Depremler ve inşaat maliyet artışı güçlendirmeye talebi yüzde 50 artırdı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan yaptığı açıklamada güçlendirmeye olan talep artışında, kentsel dönüşümün çok uzun sürmesinin ve müteahhitlerin dönüşüm projelerinde eskisi gibi istekli olmamasının da etkili olduğunu dile getirdi.

Riskli binalar güçlendirilerek kurtulabilir!

DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, riskli binaların yüzde 90'ının güçlendirilerek kurtarılabileceğini söyledi. Türkkan, "Güçlendirmenin hızlanması için mevzuatın kolaylaştırılması, KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesi ve düşük oranlı kredi desteği sağlanmalı'' dedi.

Depremde hasar alacak binaların yüzde 90'ı güçlendirmeyle kurtarılabilir!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan yaptığı açıklamada "Depremde hasar alacak binaların yüzde 90'ı güçlendirmeyle kurtarılabilir" dedi.

Sinan Türeyen Haberi

Sinan Türeyen

Özellikle kentsel dönüşüm sebebiyle bu yıl itibarıyla satışta ve kiralamada artış beklediğini söyleyen TeknoVinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, 'Teni yatırımlar konusuna değinecek olursak, kule vinçlerin nakliyesi zor ve pahalı bir operasyon. Bir vinç için sekiz tır gerekebiliyor. Bu yüzden İstanbul'daki merkez depomuzdan Ankara'nın doğusundaki herhangi bir yere vinç kiralamak uygun değil" dedi. Bu sebeple bölgesel anlamda vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı hedeflediklerini aktaran Türeyen, "Ankara'daki depomuz 2015 yılı itibarıyla faaliyete geçecek. İlerleyen yıllarda; İzmir, Antalya, Adana ve Gaziantep merkezlerimiz hizmete girecek" diye konuştu. 


Firmanın 2014 yılım verimli geçirdiğini dile getiren Sinan Türeyen, satışta ve kiralamada talebin beklenenin üzerinde seyrettiğini söyledi. Özellikle kiralamada doluluk oranlarının senelik bazda yüzde 95'in altına düşmediğini belirten Türeyen, "Geleneksel konut inşaatlarının yanı sıra...