28 / 04 / 2024

Sinan Türkkan Telefon

Sinan Türkkan Telefon

Artyol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, Artyol Mühendislik firmasını 1987’de kurdu. Türkkan, mühendislik-mimarlık hizmetleri, güçlendirme proje ve uygulamaları, karbon fiber projesi ve uygulamalarını sürdürmektedir.

Riskli yapıların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenler! Bunları gözden kaçırmayın!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılında riskli konutların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

DEGÜDER Başkanı Türkkan’dan korkutan açıklama! ‘Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!’

DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, olası İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkkan, “Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!” dedi.

BİM’e peş peşe indirim geldi! Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düştü!

En çok tercih edilen zincir marketlerden biri olan BİM, yine müşterilerin yüzünü güldürecek indirimler yaptı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre  yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcına zam geldi. Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

4 bin TL altı alınabilecek telefonlar! Düşük bütçeyle hangi telefonlar alınabilir? 24 Haziran 2023 fiyat listesi!

Düşük bir bütçeyle telefon almayı düşünenler için birçok seçenek bulunmaktadır. İşte 4 bin TL altında alınabilecek bazı telefon modelleri..

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Batarya canavarı 7.000mAh'lik Huawei Nova Y91 Piyasaya Sürüldü! 

Önceki  haftalarda dizaynı sızdırılan ve teknik özellikleri ile dikkat çeken Huawei Nova Y91 tanıtıldı. Telefon, Nova Y serisinin en yenisidir. Bu yılın başlarında şirket, belirtilmemiş bir sekiz çekirdekli yonga seti ile çalışan ve EMUI 12 üzerinde çalışan Huawei Nova Y61'i piyasaya sürdü

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Kahramanmaraş depremi ile ilgili konuştu ve uyardı! 'Elimizi çabuk tutmamız lazım!'

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, 10 ili yıkan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki zelzelelerle binlerce yapının, on binlerce evin tamamen bertaraf olduğunu,  hasarlı yapıların şimdilik bilinmediğini söyledi.

Sinan Türkkan Telefon Haberi

Sinan Türkkan Telefon


Sinan Türkkan kimdir?


12 Şubat 1962’de İstanbul’da doğan Sinan Türkkan, 1979’da Üsküdar Burhan Felek Lisesi’ni  bitirdikten sonra, 1984’te Yıldız Teknik Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


Mezun olduktan kısa bir süre sonra, 1987 yılında Artyol Mühendislik’i kuran Türkkan, şirketle birlikte mühendislik-mimarlık hizmetleri, güçlendirme proje ve uygulamaları, karbon fiber projesi ve uygulamaları ile son dönemde kentsel dönüşüm alanında çalışmalara imza atmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Sinan Türkkan, İngilizce bilmektedir.



Sinan Türkkan ve Artyol Mühendislik!


1987 yılında Türkkan Mühendislik Hizmetleri adı altında statik betonarme projeler yaparak başlayan çalışma hayatı, 1992 yılında ART-YOL Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ltd.Şti. kurulması ile devam etti. 1994 yılında Kartal Maltepe’de 11 katlı dört blokta güçlendirme çalışmasına İTÜ danışmanlığında yaparak başladı. Daha sonra pek çok yanan veya hasar gören...