29 / 04 / 2024

Sındırgı

Sındırgı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Balıkesir Sındırgı’da toplu konut hamlesi!

Balıkesir Sındırgı Belediyesi’nin sosyal projeleri arasında yer alan Toplu Konut Projesi ve diğer projelerin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Projeler için 3.5 milyon lira bütçe ayrıldı.

Konut fiyat balonu söndü mü?

Yeniçağ gazetesi yazarı Esfender Korkmaz bugünkü yazısında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut balonunu kaleme aldı. Peki konut fiyat balonu söndü mü? İşte Esfender Korkmaz'ın o yazısı...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Konut sektöründe 'Balon' fiyatlar söndü! Yabancı yatırımcı tekrar gelecek!

Türkiye'de yabancıya konut satışlarının yeni yılda tekrar canlanması bekleniyor. Rusya-Ukrayna savaşından sonra başlayan göç sebebiyle artan konutlarda balon fiyatlar sönmeye başladı. 

Yeni zam ocakları söndürecek! Tüp fiyatları uçuşa geçti, zam üstüne zam! 

Kasım ayına kısa süre kala tüp fiyatları güncellendi. Bu kapsamda tüp gaz satış fiyatlarında artış yaşandı. İşte detaylar...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki yangını söndürecek 18 yöntem tüm detaylarıyla!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak alınacak tedbirlerle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Havalar ısındıkça herkes onu arıyor! BİM Adora dondurma ne kadar? İşte BİM, A101 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Havaların ısınmasıyla birlikte yaz mevsiminin en gözde ürünü dondurma fiyatları merakla araştırılıyor. Son zamanlarda artan pek çok ürünün serisine dondurma fiyatları da katıldı. Bugün BİM ve A101'deki dondurma fiyatlarını inceledik. İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Havalar ısındı. Cabriolar yollara çıktı. Peki Mercedes C Cabriolet'in fiyatı ne kadar. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyatı.

Otomobil tutkunlarının gözdelerinden Mercedes, C cabrio modelini ‘Sınırları aş, fazlası ol’ sloganıyla satışa sunuyor. Peki herkesin hayallerini süsleyen bu tasarım harikası otomobili alabilmek için ne kadar parayı gözden çıkarmak gerekiyor. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Sındırgı Haberi

Sındırgı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği alanda, yeşil alan, otopark, yürüyüş parkurunun olacağı kent meydanı projesi ihalesinin 25 Şubatta yapılacağını müjdeledi.


İlçenin merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanında hayata geçirilecek olan Kent Meydanı projesi hakkında bilgi veren Başkan Yavaş; “Cumhuriyet Meydanımız Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur’un talimatıyla 25 Şubat’ta ihaleye çıkıyor. 4 Bin 500 metrekarelik bir alanın altında 2 Bin metrekare 82 araçlık yeraltı otoparkı bulunuyor bu projenin. Ve üzerindeki 4 Bin 500 metrekarenin döşemesi yenilenmiş olacak. Cumhuriyet meydanı yeni belediye binası ile bütünleşmiş olacak. Uluslararası Yağcıbedir Halı Kültür ve Sanat günlerini bu yıl yeni meydanımızda yapacağız. Kent Meydanı projesiyle birlikte aynı zamanda çevredeki dükkanların cephe giydirmelerini, kaldırımları, ara ve yaya trafiğini düzenlemiş olacağız....