24 / 07 / 2024

Sinem Ayıkcan Yılmaz kimdir

Sinem Ayıkcan Yılmaz kimdir

Satıcıların "Dolar dolardır, 3 lira 5 lira bizim için fark etmez, rakamımız budur" dediğini aktaran Ayıkcan Emlak yetkilisi Sinem Ayıkcan Yılmaz, bugüne kadar kurdan ötürü fiyatını kıran satıcı görmediklerini söyledi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklama! Asgari ücretlilere müjdeli haber!

Asgari ücrete zam oranının açıklanacağı Temmuz ayına sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan önemli son dakika açıklaması geldi. Yılmaz, görüşmelerde uzlaşılacağının sinyalini verdi.

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Cem Yılmaz Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Evde kiracı olan futbolcu Gael Clichy, Yılmaz'a her ay 50 bin lira kira ödüyor.

Volkan Yılmaz'dan İBB'de kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Uzmanlardan Değerli Konut Vergisi itirazı!

Kamuoyunda büyük tartışmalara sebep olan "Değerli Konut Vergisi" yeniden düzenlenecek. Avukat Rezan Epözdemir ve gayrimenkul danışmanı Sinem Ayıkcan Yılmaz, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından konutları değerinden fazla iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

İlhami Yılmaz'a hapis cezası!

İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi’den sonra Ataşehir Belediyesi’nin başkanı olan İlhami Yılmaz'a "ihaleye fesat karıştırma" suçundan 10 ay hapis cezası verildi...

Yılmaz Pencere İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Pencere İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Gençay Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yılmaz Pencere İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Pencere İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gençay Yılmaz tarafından kuruldu.

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi açılıyor!

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

Yücel Yılmaz: Balıkesir'i iyi planlarsak rahat ederiz!

Karesi Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısı yapıldı. Eylül ayı alelade meclis toplantısı Karesi AVM’de, Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 12 gündem maddesi oluşturuldu.

Kur artışı Boğaz hattındaki milyon dolarlık yalı satışlarını etkilemedi!

Satıcıların "Dolar dolardır, 3 lira 5 lira bizim için fark etmez, rakamımız budur" dediğini aktaran Ayıkcan Emlak yetkilisi Sinem Ayıkcan Yılmaz, bugüne kadar kurdan ötürü fiyatını kıran satıcı görmediklerini söyledi...

Sinem Ayıkcan Yılmaz kimdir Haberi

Sinem Ayıkcan Yılmaz kimdir

Kur artışı Boğaz hattındaki milyon dolarlık yalı satışlarını etkilemedi. Satıcıların "Dolar dolardır, 3 lira 5 lira bizim için fark etmez, rakamımız budur" dediğini aktaran Ayıkcan Emlak yetkilisi Sinem Ayıkcan Yılmaz, bugüne kadar kurdan ötürü fiyatını kıran satıcı görmediklerini söyledi. Yalı dışındaki villalarda ya da diğer mülklerde de bir değişim olmadığını bildiren Yılmaz, "Yalının bir ikincisi yok. Eğer gerçekten alıcı aradığı nitelikte bir yeri bulursa, onu kaçırmamak adına kuru çok fazla önemsemiyor" şeklinde konuştu. 


600 YALI VAR 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı ise İstanbul'da 600 yalı bulunduğunu söyledi. 366 tanesinin tarihi eser, kalanının da kargir yalısı ve yol yalısı niteliğinde olduğunu belirten Yazıcı, bazı yalıların önünden zaman içinde yol geçmesinden dolayı yol yalısına dönüştüğünü anlattı. 



Sabah...