04 / 05 / 2024

Singapur emlak yatırımları

Singapur emlak yatırımları

Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Murat Lütem, Türkiye ve Singapur arasındaki ticari ilişki hakkında açıklamalarda bulundu. Lütem, yatırımcıların Türkiye'de emlak yatırımı yaptığını söyledi. 

Avrupa'da da emlak piyasası durgun: İlk çeyrekte emlak yatırımları yüzde 26 azaldı!

Avrupa emlak piyasalarında durgunluk yaşanıyor. 2024'ün ilk çeyreğinde emlak yatırımları, bir önceki yıla göre yüzde 26 azaldı. İşte ayrıntılar... 

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Metaverse'te emlak yatırımı için doğru zaman mı?

Son dönemde popülerliği yükselen ve internetin geleceği şeklinde görülen Metaverse’de sanal emlak yatırımları kazanç sağlayacak mı? Kripto paralarla alınıp satılan bu emlakların, kripto paralar kadar yüksek volatilite göstermesi öngörülüyor.

Singapur emlak yatırımları Haberi

Singapur emlak yatırımları

Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Murat Lütem yaptığı açıklamada, iki ülke ilişkilerinin stratejik ortaklık seviyesinde olduğunu, son yıllarda Türkiye ve Singapur arasında başbakanlar seviyesinde karşılıklı ziyaretler yapıldığını belirterek bakanlar seviyesinde de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, ağustosta Güneydoğu Asya Ülkeler Birliği (ASEAN) Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde Singapur'da çeşitli temaslarda bulunduğunu ifade etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Lütem, siyasi ilişkilerin sağlam temellere dayandığını ve iki ülkenin karşılıklı olarak birbirlerini "yakın ortak" gördüğünü söyledi. Lütem şu açıklamaları yaptı;

"Terörle mücadeleden uluslarası ilişkilerde hukukun üstünlüğüne bağlı kalınmasına, uluslararası teşkilatlarda birlikte hareket etmeye kadar pek çok konuda hemfikiriz ve iş birliği içindeyiz. Biz, Singapur'un bölgesinde ve hatta ötesinde sahip olduğu ağırlığı iyi biliyoruz. Singapur da Türkiye'yi aynı şekilde görüyor. Singapur'un Avrupa'daki çok az sayıdaki mukim Büyükelçiliğinden...