15 / 05 / 2024

singapur Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması

singapur Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması

Avustralya ve Singapur arasında Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması imzalandı. Singapur, Avustralya'da kendi topraklarından 10 kat büyüklükte askeri üs kuracak.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İstanbul'un deprem ivmelerini ölçebilecek kapsamlı harita hazırlanıyor!

İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, İstanbul'un deprem ivmelerini ölçebilecek kapsamlı haritanın hazırlandığını belirtti ve detayları paylaştı. İşte ayrıntılar...

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

Bank of India, daha fazla müşteri çekebilmek için, stratejik bir konut kredisi hamlesi yaptı. Müşterilere, son derece düşük faizli konut kredisi sunmaya başladı.

Morgan Stanley, Singapur'daki emlak rallisinin durmasını bekliyor!

Morgan Stanley (NYSE:MS) analistleri, Singapur'un 1980'lerden bu yana en uzun özel konut fiyat rallisinin durmasını öngördüklerini kaydetti. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

89 kişiye mezar olmuştu: Galeria Sitesi'nin projelere aykırı inşa edildiği kapsamlı bilirkişi raporunda!

Diyarbakır'da, 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin yaşamını yitirdiği siteye ilişkin kapsamlı bilirkişi raporu hazırlandı.

ABD, stratejik petrol rezervi için 6 milyon varil daha ham petrol alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD yönetimi, stratejik petrol rezervi için Ekim ve Kasım'da teslim edilmek üzere yaklaşık 6 milyon varil daha ham petrol alacağını açıkladı.

AB ülkeleri dünyanın ilk kapsamlı kripto kurallarını onayladı

Avrupa Birliği devletleri 16 Mayıs Salı günü, kripto varlıkları düzenlemek için dünyanın ilk kapsamlı kurallar dizisine son onayını vererek, İngiltere ve ABD gibi ülkelere yetişmeleri için baskı uyguladı.

ABD, stratejik petrol rezervi için 3 milyon varil petrol satın alacak!

ABD yönetimi, stratejik petrol rezervi için ağustos ayında teslim edilmek üzere 3 milyon varile kadar ham petrol alacağını duyurdu.

Sağlık-Sen'den son dakika açıklaması: Kamuda kapsamlı maaş reformu yapılmalı! 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kamuda kapsamlı bir maaş reformu uygulanması gerektiğinin altını çizdi. İşte söz konusu o açıklama...

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, deprem felaketinin acı bir gerçeği daha hatırlattığını dile getirerek, kapsamlı bir planlama ile ülke genelinde konut dönüşümünün mutlaka hızlandırılması gerektiğini söyledi.

singapur Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması Haberi

singapur Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması

Avustralya ve Singapur arasında Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması imzalandı.


Anlaşma, Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong'un Avustralya'ya yaptığı resmi ziyaret sırasında imzalandı.


İki ülke, Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması çerçevesinde uyuşturucuyla mücadele, savunma, ticaret, bilim ve teknoloji alanlarında işbirliğini geliştirecek.


Buna göre, her yıl 14 bin Singapur askeri, Avustralya’nın kuzeyindeki Queensland eyaletinde yer alan Shoalwater Körfezi ve Townsville'de kurulacak üste eğitim alacak.


Askeri üs, Singapur Adası’ndan 10 kat daha büyük bir alanda kurulacak.


Serbest Ticaret Anlaşması yenilendi

Lee'nin ziyareti sırasında 2003'ten bu yana yürürlükte olan Serbest Ticaret Anlaşması da revize edildi. Serbest Ticaret Anlaşmasının yeni hali, gelecek yıl uygulanmaya başlanacak.


Revize edilen anlaşma, iki ülke arasında bürokratik işlemlerin azaltılmasını ve ticari şirketlere daha serbest hareket etme imkanı sağlanmasını...