30 / 04 / 2024

Sinpaş Altınoran kiralık

Sinpaş Altınoran kiralık

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Sinpaş Altınoran Dünyanın En Büyük KNX Projesi olma özelliğini taşıyor!

Sinpaş Altınoran Ankara’da yeni bir ilçe büyüklüğündeki projesi ile ‘Dünyanın En Büyük KNX Projesi’ olma özelliğini taşıyor.Bu benzersiz proje Berker mühendisliği, estetiği ve teknolojiisi ile yükseliyor.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Kiralık evlerde flaş gelişme! Bu detay zora sokacak

Kiralık evde yeni dönem başladı. Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında Antalya’ya göç edenler tüm dengeleri altüst etti. Özellikle 'ev- oda kiralama'larının yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, konut içerisindeki oda kiralama hizmetinin arttığını, her şey dahil hizmet veren otellerde çok ciddi dönüşüme

Rekor İstanbul’da! O ilçede 6 bin liranın altında kiralık daire kalmadı!

Geçinemiyoruz Platformu, geçtiğimiz eylül ayı konut raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, İstanbul Kadıköy'de 6 bin lira altında kiralık daire kalmadı. İşte detaylar…

İstanbul'da kira ortalaması asgari ücretin üzerine çıktı! Bin liradan ucuz kiralık daire yalnızca o 16 şehirde kaldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut kiraları son 1 yılda yüzde 100'ün üzerinde artış gösterdi. Tapusorcom tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektörü Piyasa Analizi 2022 1. Çeyrek’ raporuna göre ülke genelinde il bazında 1000 TL altında kiralık konut bulunan şehir sayısı 16’ya indi.

Kiralık konutlarda açık artırma dönemi başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde kiralık konut sektörünü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kiralık evde açık arttırma dönemi' başlıklı yazısı... 

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Rusya'da kiralık konut piyasası takip altına alınıyor!

Rusya İnşaat Bakanlığı, ülkede yapılan kiralık konut sözleşmelerinin kayıt altına alınacağı bir sistem kurmaya hazırlanıyor.

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Güzer tarafından kuruldu.

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Sinpaş Altınoran kiralık Haberi

Sinpaş Altınoran kiralık

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Sinpaş Altınoran'da kirada oturanları ev sahibi yapacak yeni bir kampanya başladı. 2 vib 647 daieden meydana glen proje 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Daire alanları ise 81 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Sinpaş Atınoran'da fitness, sauna, cafe, restoran, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Ankara'daki kiracıları ev sahibi yapacak kampanyanın detayları şu şekilde; 
1- Sinpaş Altınoran'da oturmak istediğiniz daireyi seçin, hemen taşının.
2- 12 ay boyunca seçtiğiniz vde sadece kira ödeyerek oturun.
3- İlk yılın sonunda almaya karar verirseniz, 1 yıl ödediğiniz aylık kira toplamı...