16 / 05 / 2024

Sinpaş kampanyası son tarihi

Sinpaş kampanyası son tarihi

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın “Türkiye için ev almanın tam zamanı” sloganıyla başlattığı ve yoğun ilgi gören 40. yıl kampanyasından faydalanmak için son fırsatı kaçırmayın.

CarrefourSA’da son indirimler! Tam fermuarlı polar 399,99 TL'ye, eşofman altı 299,99 TL'ye düştü!

CarrefourSA’nın başlattığı indirim kampanyası son buluyor. Carrefour’da tam fermuarlı polar 399,99 TL'ye, eşofman altı 299,99 TL'ye düştü. İşte CarrefourSA 23 Kasım 2023 fiyat listesi...

Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? 1.20 faizli konut kredisi şartları neler?

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak sorusu konut almayı düşünenler tarafından merak ediliyor. 1.20 faizli konut kredisi kampanyası son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Yeni evleneceklere düşük faizli konut kredisi çıkacak mı? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA Ekim ayı kampanyasını da duyurdu. Pek çok kişinin yüzünü güldüren Garanti BBVA kampanyası için son tarih 31 Ekim olarak belirlendi.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! Son 17 gün!

İş Bankası, mobil temassız ve TR karekod ödemelerde MaxiPuan kpanyası başlattı. Kampanya 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte ayrıntılar...

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Hepsiburada marka günleri devam ediyor! Philips’ten Penti’ye dev indirimler.. Hepsiburada 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’nın ‘Marka Günleri’ indirim kampanyası son hızla devam ediyor. İşte bugün geçerli olan Hepsiburada indirimleri…

THY’den yeni ucuz bilet kampanyası! Son tarih belli oldu!

Türk Hava Yolları son dönemlerde açıkladığı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.  Gidiş- dönüş her şey dahil bilet fiyatlarında indirime giden THY’nin kampanya detayları nelerdir?

Migros indirim ipini kopardı! Ayçiçek yağı, et ve çaykur çayda dev indirimler başladı! 20 Ağustos 2022 fiyat listesi

Migros'un seçili temel gıda ürünlerinde dev kampanyası son gaz devam ediyor. Migros bugün ayçiçek yağı, çay ve seçili birçok et çeşitlerinde indirime gitti. Peki, Migros'ta indirime giren ürünlerin fiyatı kaç TL oldu? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Konut satışlarına düşük faiz dopingi!

Kamu bankalarının başlattığı faiz kampanyası son dönemde durgunlaşan konut piyasasını hareketlendirdi. Tarihinde ilk kez birinci el satışlarda yüzde 0,64'e kadar inen konut kredisi faiz oranları beklemedeki talebi harekete geçirdi. Satışlardaki artışın devam edeceği öngörülüyor...

Ev alacaklar dikkat: Böyle bir fırsat gelmez!

Kamu bankalarının konut kredisi kampanyası son sürat devam ederken ev arayışında olanlar da her gün emlak ofislerini ziyaret ediyor.

Sinpaş'tan son dakika fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 44 yıllık deneyimiyle yeniliklerin öncüsü Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere son dakika fırsatı sunuyor.

Sinpaş kampanyası son tarihi Haberi

Sinpaş kampanyası son tarihi

Sinpaş’ın İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde, vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz cazip alternatifler ile ödeme planları sunuluyor. Sinpaş’ın 40. yıl fırsatları ile ev sahibi olmak için son 2 gün!


Sinpaş’ın 40. yılına özel başlattığı kampanyası çok büyük bir ilgiyle karşılanırken, kampanya dahilinde avantajlı ödeme koşulları ile ev sahibi olmak için son fırsatlar devam ediyor.


İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz 80 ay taksit ile ev sahibi olmak için sadece son iki gün!


% 20 Peşin 50 Ay Vade


Gayrimenkulde tecrübesi, uzmanlığı, özgün ve yenilikçi projeleriyle liderliği üstlenen Sinpaş, 40. yaşını kutlarken açıkladığı kampanyasında, “Hayalinizdeki eve,  % 20 peşin, kalan ödemeyi banka kredisiz, ara ödemesiz, vade farksız 50 ay vade ile sahip olun” diyor.


% 30...