14 / 05 / 2024

Sinpaş tatil fırsatı

Sinpaş tatil fırsatı

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel olarak yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca vade farksız 30 ay taksit ve yüzde 20 peşinatla devremülk sahibi olunabiliyor. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade fırsatıyla!

Sinpaş tarafından Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Metrolife Premium projesinde 60 ay sabit ödemeleri vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan Metro Life'ın teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatı!

Master Sonsuz Tatil Köyü Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş tatil fırsatı Haberi

Sinpaş tatil fırsatı

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.


30 Eylül'e kadar geçerli


Sinpaş GYO, Royal Caribbean International Cruise ile Miami ve Bahamalar’ı hediye ettiği tatil fırsatı, 30 Eylül’e kadar evini seçenleri kapsayacak.


Royal Caribbean International ve Sinpaş GYO işbirliği ile planlanan gezi kampanyası kapsamında; 30 Eylül’e kadar evini seçen herkes önümüzdeki bir yıl boyunca seçeceği zaman diliminde düzenlenen Miami ve Bahamalar gezisinden...