15 / 05 / 2024

şiranda köylere semt sahası ve çocuk parkı yapımı

şiranda köylere semt sahası ve çocuk parkı yapımı

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği tarafından yürütülen proje ile 16 köye çocuk parkı yapımının başladığını belirten İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, projenin toplam maliyetinin 114 bin lira olduğunu söyledi...

Almanya’da konut fiyatları fahiş oranda artınca Almanlar köylere göç etmeye başladı!

Büyük kentlerde konut fiyatlarının fahiş oranda artmasından sonra Almanlar, köylere yönelmeye başladı. Ayrıca, evden çalışma sistemi de köye göçü hızlandırdı.

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Manavgat'ta afetzedelere 177 konteyner ev teslim edilecek!

Manavgat'ta meydana gelen yangınlar sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için köylere kurulan 177 konteyner yakın zamanda vatandaşlara teslim edilecek. 

Köy evi maliyeti 2021!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin etkisiyle beraber şehirden köylere göç başladı. Peki köyde ev inşa etmenin maliyeti nedir? İşte köy evi maliyeti 2021...

Koronavirüsle köylere ilgi arttı!

Tüm dünyayı etkisi altın alan COVID-19 pandemisi ya da koronavirüs pandemisi, köylere ilgiyi artırdı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Semt Bahçekent projesinin geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

şiranda köylere semt sahası ve çocuk parkı yapımı Haberi

şiranda köylere semt sahası ve çocuk parkı yapımı


Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde sürdürülen SODES projeleri kapsamında 16 köye çocuk parkı, 4 köye de semt sahası yapılıyor.


Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği tarafından yürütülen proje ile 16 köye çocuk parkı yapımının başladığını belirten İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, projenin toplam maliyetinin 114 bin lira olduğunu belirterek, parklarda çiftli salıncak, tekli kaydırak, kule, tarzan merpeni ve tahterevalli konulacağını ve parkların etrafının 40 metre bordür ile dönülerek 5 metreküp ince kum serileceğini söyledi.


Kaymakam Özdemir, ilçeye bağlı Sarıca, Örenkale ve Bahçeli köylerine de yine SODES projesi ile voleybol, basketbol ve mini futbol sahasını kapsayan çok amaçlı semt sahaları yapılacağını da hatırlattı.


İlçe Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ortaklığında yürütülecek projede, ilçenin köyleri arasında nüfus yoğunluğu fazla olan Sarıca, Örenkale ve Bahçeli...