03 / 05 / 2024

şirince yolu rahatlıyor

şirince yolu rahatlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk ile turistik mahallesi Şirince arasında oluşturan 6.5 kilometrelik ikinci bağlantı yolunun 2 kilometrelik bölümünü yapmak için çalışmalara başladı.

400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lira. Otomobil sektörü kredi kartına 12 taksitle çıkış yolu arıyor!

Merkez Bankası’nın politika faizini yükselmesi, sıfır otomobillerde uygulanan kampanyaları olumsuz etkiledi. İkinci el otomobil pazarında ise kredi kartına taksit ve senetle satış dönemi başladı. Krediler nedeniyle gelinen noktada sektörün sürdürülemez noktaya geldiğini belirtti.

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

Kiracılara son dakika uyarısı: 6 aylık süre verilmediyse tahliye başlar mı? Aman dikkat!

Son zamanlarda fahiş oranlarda artan kiralar sebebiyle ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Ev sahipleri, çeşitli sebeplerle mevcut kiracılarını tahliye etmek isterken, kiracılar evden çıkmamak için çözüm yolu arıyor. Peki tahliyede hangi detaylar önemli?

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Denizbank'ın müşterisi olanlar yaşadı! Faizsiz 20 bin TL almak çok kolay!

Bankalar zaman zaman sundukları kampanyalar ile müşterilerini bir nebzede olsa rahatlıyor. Artan ekonomik zorluklardan dolayı pek çok kişi kredi imkanını değerlendiriyor. Bu noktada Denizbank müşterileri için sunduğu yeni kampanyasını duyurdu. Denizbank müşterisi olanlar faizsiz 20 bin TL alabilecek

A101'de iPhone cenneti! Bütün iPhone'lar uygun fiyata burada! 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101'de hangi iPhone'ların satıldığı  çok merak edilen bir soru. İnsanlar uygun bir fiyata iPhone almak için mümkün olan her yolu arıyor. A101 ise bu kişilere büyük bir müjde veriyor. Peki iPhone A101 fiyatı ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kimler tapu harcı ödemez?

Tapu harcı muafiyeti, ev almak isteyenleri rahatlatmaktadır. TBMM sunulan yeni tapu harcı muafiyeti düzenlemesi hakkındaki kanun teklifi ile ev alacaklar rahatlıyor. İşte Kimler tapu harcı ödemez? Sorusunun yanıtı ve tapu harcı muafiyetine dair bilinmesi gerekenler!

Müjde! Emekli olmanın yolu açılıyor!

Toplu parası olmayan vatandaşların emeklilik yolunu açan yapılandırmada başvuru süresinin uzatıldı. Bu uygulama ile birlikte toplu parası olmayanlara emekli olma imkanı tanınacak. Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren gelişmenin ardından emekli olmanın yolu açılıyor...

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

şirince yolu rahatlıyor Haberi

şirince yolu rahatlıyor

Selçuk ile turistik mahallesi Şirince arasında oluşturan 6.5 kilometrelik ikinci bağlantı yolunun 2 kilometrelik bölümünün yapımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlandı. Daha önce 4.5 kilometrelik kısmı İzmir İl Özel İdaresi tarafından yapılan aksın son bölümünün de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması ile bağlantı yolunda kesintisiz ulaşımın sağlanmış olacağı bildirildi.


YOL GENİŞLİĞİ 8 METREYE ÇIKARILIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halen 2 kilometrelik güzergahta genişletme ve zemin çalışmaları yapıyor. 3 ile 4 metre arasında değişen yol genişliği 8 metreye çıkarılıyor. Daha sonra yapılacak asfaltlama ve düzenleme çalışmalarının ardından, Nisan sonunda yolun hizmet açılması bekleniyor. Selçuk-Şirince arasındaki ikinci bağlantı yolu, bölgede özellikle yaz aylarında hafta sonları yaşanan trafik yoğunluğunu büyük ölçüde...