15 / 05 / 2024

Şirinevler konutlarının son rötuşlar

Şirinevler konutlarının son rötuşlar

Vatandaşlarını düşünen ve sosyal belediyecilik anlayışı içinde hareket eden Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı konutlarla dar gelirli vatandaşlara umut oluyor. Şehitkamilliler, modern konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremzedelerin konutlarının son durumlarını aktaran Ölmeztoprak, teslim tarihlerini de tek tek verdi. 

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Bakan Özhaseki açıkladı: Deprem konutlarının maliyeti 100 milyar dolar! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Günlük 1.500 liraya çalışacak işçi bulamadıklarını aktaran Özhaseki, deprem konutlarının maliyetinin 100 milyar dolar olduğunu açıkladı. 

Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemesi başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yarısı Bizden kampanyası ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemelerine başlandığını belirtti. 

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacak! TOKİ ve MTA'dan iş birliği!

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin son dakika detayları peş peşe açıklandı. İşte ayrıntılar...

Hong Kong'da oturulan konutların değeri tam 13 sene sonra geriledi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Hong Kong'da oturulan konutların değeri, en son 2008 Küresel Mali Krizinin etkilerinin hissedildiği 2009 yılında önceki seneye göre azalmıştı. Verilen bilgiye göre oturulan konutların değeri tam 13 sene sonra geriledi...

Malatya Doğanyolu'da deprem konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya Doğanyolu'nda inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, deprem konutlarında son durum hakkında bilgi aldı. 

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ısı yalıtımı konutların değerini de artırıyor...

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın temeli 13 Haziran 2020'de atılmıştı. 9 ayı geride bırakan inşa sürecinde son durum ne? İşte detaylar...

Şirinevler konutlarının son rötuşlar Haberi

Şirinevler konutlarının son rötuşlar

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE MODERN BİR İLÇE İNŞA EDİLİYOR


Daha modern bir ilçe olma yolunda çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, tarihi İpekyolu çevresinde kamulaştırmaya başladığı ev ve arsa sahiplerine, daha önceden yapımı başlayan Seyrantepe konutlarından şartsız kurasız daire veriyor. Ayrıca, Şehitkamil Belediyesi’nin, Onat Kutlar Mahallesinde kamulaştırdığı alana, inşa etmeye başladığı Zeytinli Konutlarının yapım çalışmaları kış aylarında da devam ediyor. 3 blok halinde yükselen Zeytinli konutları, Onatkutlar mahallesinin de değerini artırıyor.



ŞEHİTKAMİL KONUTLARI HER BÜTÇEYE UYGUN



Şirinevler mahallesinde yapımı kısa bir süre içinde tamamlama aşamasına gelen Şirinevler konutlarının son rötuşları yapılıyor. Konutlardaki eksikliklerinin giderilmesiyle birlikte, konutlar önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek. İki oda bir salon şeklinde yaptırılan Zeytinli konutları, uygun fiyatıyla dar gelirli vatandaşlar için umut oldu. Öte yandan, Şehitkamil Belediyesi’nin her bütçeye uyun inşa...