23 / 07 / 2024

şişli belediyesi nişantaşı projesi

şişli belediyesi nişantaşı projesi

Şişli Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Kentsel Tasarım Projesi'yle Avrupa çapında cazibe merkezi haline gelen Nişantaşı, her yıl olduğu gibi baştan aşağı süslendi

Şişli'deki kaçak inşaatlar için son dakika açıklaması geldi! 

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şişli Belediyesi'nden Şişli'deki kaçak inşaatlar için son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Şişli, 72 katlı Taş Yapı kulelerine karşı ayaklandı!

Taş Yapı'nın İstanbul'un en eski ve en merkezi yerleşim yeri Şişli'de hayata geçireceği 72 katlı gökdelen projesi ile ilgili sular durulmuyor. Şişli'nin tam kalbine inşa edilmesi planlanan projeye İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi ve Şişli halkı karşı çıkıyor.

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükseldi! Rekor Nişantaşı'nda!

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükselmeye devam ediyor. İstanbul’da Nişantaşı ise birim fiyat kıyaslamasında yüksek bedelleriyle ön plana çıkıyor. 

KİPTAŞ ve Şişli Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü! 24 proje alanında 407 bağımsız birim dönüştürülecek! 

Şişli Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki KİPTAŞ arasında kentsel dönüşüm protokolü ile Şişli’de uzlaşmanın sağlanmış olduğu toplamda 24 proje alanında 407 bağımsız birimin dönüştürülecek.

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ildıroğlu ve Serkan Ildıroğlu ortaklığında kuruldu.

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

şişli belediyesi nişantaşı projesi Haberi

şişli belediyesi nişantaşı projesi

Şişli Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Kentsel Tasarım Projesi'yle Avrupa çapında cazibe merkezi haline gelen Nişantaşı, her yıl olduğu gibi baştan aşağı süslendi. Önceki gece teftişe çıkan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e oğlu Emir ile gelini Fatoş eşlik etti. Süleyman Kosif, Nurettin Hasman, Ümit-Cem Boyner, Gülden Büyükuçak ve Betül Mardin gibi isimler de Abdi İpekçi Caddesi'nde yapılan süsleme çalışmalarıyla yakından ilgilendi.

Hakan Uç/Akşam

...