29 / 04 / 2024

şişli eml son durum

şişli eml son durum

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Özel Proje Alanı’na İlişkin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin hazırlanan 2 paftalık 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nin inşaatında son durum!

İnşaatına 2010'da başlanan Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi, henüz tamamlanamadı. İptal edilen ihalelerden sonra, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi için üçüncü kez ihaleye çıkılacağı ileri sürülüyor...

Şişli'ye yeni sosyal kültürel tesis inşa edilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 2 yıl önce otel yapmak istediği Şişli Darülaceze binasının arkasındaki kıymetli arazi için son karar verildi. 

Şişli Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili eski TOKİ çalışanı 6 sanığın, "görevi ihmal" suçundan ikişer yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle yargılanmasına devam edildi

Home Aves Güneşli'de son daireler!

291 konutluk Home Aves Güneşli Kavi Yapı tarafından inşa ediliyor. Home Aves Güneşli'de son daireler için satışlar sürüyor.

Özdeker İnşaat, Çiğli Harmandalı'na yoğunlaştı!

Son 3 yılda 300 konut, 24 dükkân ve 3 adet fabrika inşaatını başarıyla tamamlayan Özdeker İnşaat, yatırımlarını Çiğli Harmandalı'nda yoğunlaştırdı. Firma, bu bölgede Marka333 ve MarkaCity adında iki büyük projeyi hayata geçiriyor.

Şişli'deki asansör kazasının davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazası sonrası inşaatın yapıldığı alana gelerek yasalara aykırı davrandığı iddiasıyla yargılanan DİSK Genel Sekreteri Çerkezoğlu'nun beraatine hükmedildi.

Hayri İnönü Şişli kentsel dönüşümünün son durumunu anlattı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ilçesinde en önemli sorunun trafik yoğunluğu ve yeşil alan azlığı olduğunu söylüyor Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli'yi, projelerini ve kentsel dönüşümünü anlattı.

Çamlıkent DBM İnşaat Çiğli'de 600 konut yaptı!

Çamlıkent DBM İnşaat, son 10 yılda tamamı Çiğli ilçesinde olmak üzere bin 600 tane konut inşa etti.Çamlıkent DBM inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barı Öncü, projeler hakkında bilgi verdi.

Şişli Etfal Seyrantepe inşaatında son durum!

Türk Telekom Arena'nın yanındaki arazide hayata geçirilen Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe'de çalışmalar sürüyor. İnşaatı 2010 yılı içerisinde başlayan hastanenin 2016 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

şişli eml son durum Haberi

şişli eml son durum


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 14 Nisan 2015 tarih ve 6272 sayılı yazısı ekinde iletilen İstanbul Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Şişli Endüstri Meslek Lisesi Özel Proje Alanı’na İlişkin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin hazırlanan 2 paftalık 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, onaylandı.


Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binasının yer aldığı 2063 Ada 4 Parsel, 2765 Ada 1 Parsel, 10295 Ada 18  Parsel Özel Proje Alanına ilişkin hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planı 15 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.


Şişli Endüstri Meslek Lisesi imar planı kesinleşti!


Turizm+Ticaret+Konut olarak belirlenen Özel Proje Alanı ile Uygulama Alan Sınırı farkından dolayı ortaya çıkan aksaklıktan dolayı plan değişikliğine gidildi. Bu doğrultuda onaylanan plan revize...