18 / 05 / 2024

Şişli Halaskargazide bulunan Polat inşaat binası

Şişli Halaskargazide bulunan Polat inşaat binası

Şişli Halaskargazi Caddesi'nde bulunan 1850 metrekare kapalı alana sahip iş merkezi Polat İnşaat tarafından 10 milyon dolara satılıyor. İş merkezinde bulunan ofis alanları 150 metrekare olarak belirlendi.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Şişli'de lüks sitede aidat vurgunu!

İstanbul Şişli'de bulunan lüks sitede yaşayan site sakinleri site yönetimi hakkında, dolandırıcılık”, “güveni kötüye kullanma” ve “vergi usul kanununa muhalefet” suçlarından şikayette bulundu. 

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Şişli Belediyesi, sahte imzayla otoparklarını tahliye mi ettirdi?

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  ilçedeki 5 otoparkı 2023’e kadar işletme hakkı bulunan Monarch şirketinden devretmesini istedi. Diğer yandan şirket talebi reddedince Belediyenin sahte imzayla şirketten otoparkı boşaltmalarını talep ettiği iddia edildi. 

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Şişli'de 36 milyon TL'ye icradan satılık 5 iş yeri!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli'de bulunan 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerlerinin satış bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi. 

İBB'den Şişli'de 450 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

Şişli'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 dükkan!

İstanbul 10. Satış Memurluğu, Şişli İlçesi, Halaskargazi Mahallesi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 520 bin TL olarak belirlendi.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Şişli Belediyesi'nden metruk yapı açıklaması!

Şişli Belediyesi, ilçede bulunan metruk yapılara ait gerekli çalışmaların yapılarak belirli periyotlarda Kaymakamlık aracılığı ile İstanbul Valiliği'ne bildirilmesini talep etti.

Şişli Halaskargazide bulunan Polat inşaat binası Haberi

Şişli Halaskargazide bulunan Polat inşaat binası

Polat İnşaat tarafından Şişli Halaskargazi Caddesi'nde hayata geçirilen iş merkezi 10 milyon dolara satışa çıktı. Polat inşaata ait olan iş merkezi binası her iş alanına uygun olarak talep bekliyor.



Polat İnşaat tarafından satılan iş merkezi 2013 yılında satışa çıkmış ve bir banka ile anlaşmaya gidilmişti. Bankanın yatırımdan vazgeçtiği iş merkezi yeniden satışa çıkarıldı.



1850 metrekare kapalı alan ve 150 metrekare ofis alanlarından oluşan iş merkezi, Polat İnşaat'ın 65 senelik deneyimi ile inşa edilmiş ve iskanı alınmış olarak şirketler ve yatırımcılarını bekliyor. Mağaza, depo ve kapalı alan dahil 12 katlı olan bina, şirket ve yatırımcılar için büyük fırsat sağlıyor. Söz konusu komple satılık iş merkezi, Şişli Halaskargazi No:199 adresinde bulunuyor. 



Polat İnşaat Sanati ve Ticaret A.Ş. Büyükdere Cad. Polat İş Hanı No: 87/2...