04 / 05 / 2024

şişli katlı otopark

şişli katlı otopark

13. Sulh Hukuk Mahkemesi İzale-İ Şuyu Satış Memurluğu, İstanbul'un Şişli ilçesinde 8 parsel üzerinde bulunan otoparkı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli ise 23 milyon 958 bin TL olarak belirlendi.

Şişli'de 30 katlı rezidans tartışma yarattı! Rezidanslara verilen imar izni iptal edilsin!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki 3 parselin rezerv alan ilan edilerek, 27 ve 30 katlı rezidanslar yapılacağı iddiası tartışma yarattı. 

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Şişli Belediyesi, sahte imzayla otoparklarını tahliye mi ettirdi?

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  ilçedeki 5 otoparkı 2023’e kadar işletme hakkı bulunan Monarch şirketinden devretmesini istedi. Diğer yandan şirket talebi reddedince Belediyenin sahte imzayla şirketten otoparkı boşaltmalarını talep ettiği iddia edildi. 

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallelesi, 619 ada 7 parselde yer alan 3 katlı binayı 19 milyon TL'ye icradan satıyor...

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

şişli katlı otopark Haberi

şişli katlı otopark

T.C. Türkiye 13. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından İzale-İ Şuyu Satış Memurluğu, İstanbul'un Şişli ilçesinde 8 parsel üzerinde yer alan otopark satışa sunuldu. 

Şişli İlçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 154 pafta, 941 ada 164 parsel üzerinde bulunan taşınmaz Şişli Merkez ve Çevresi Uygulama İmar Planında Kat Otoparkı sahasında kalıyor. 

Satışa konu olan gayrimenkul, Şişli merkeze, kamu kurum ve kuruluşlarına, hastane, okul, alışveriş merkezlerine, kültür merkezlerine, çarşı alanlarına ve eğlence merkezlerine yakın konumda bulunuyor. 

İstanbul 13. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde düzenlenecek ihalenin satış bedeli 23 milyon 958 bin TL olarak belirlendi. Açık artırma usulüyle gerçekleşecek ihale 13:30 ile 16:30 saatleri arasında yapılacak.

Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif...