01 / 05 / 2024

şişli maslak sarıyere bağlandı

şişli maslak sarıyere bağlandı

Şişli’de Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak. 50 bin kişinin Sarıyer mi yoksa Şişli için mi oy kullanacağı ise 18 Şubat'ta kesinleşecek...

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Şişli ve Nişantaşı yeniden cazibe merkezi olacak!

Şişli’nin ışığının söndüğünü iddia eden DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ''Nişantaşı’nın ışığı sönmüş vaziyette. Birçok marka, Nişantaşı’nı terk etmiş vaziyette. Biz istiyoruz ki Nişantaşı’nın ışığını tekrar yakalım'' dedi.

Şişli İzzetpaşa Mahallesi dönüşüme girecek!

DSP'den Şişli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, yeni dönemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sarıgül, ''İzzetpaşa mahallemiz var orayı kentsel dönüşüme sokmak istiyorum'' diye konuştu.

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Başak Dizer'in Şişli'deki mekanı taşınacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe ve Sarıyer'e taşınıyor!

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınacağı konusuna hasta yakınları ve sağlık personelleri tepki göstermişti. Ancak, Şişli Etfal Hastanesi yıl sonuna kadar iki yeni hastaneye taşınacak. 

Şişli Etfal Hastanesi taşınıyor!

Seyrantepe ve Sarıyer Çayırbaşı’nda yapılan iki yeni hastaneye taşınacak olan Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için imza kampanyası başlatıldı...

Şişli Etfal Hastanesi bölünüyor mu?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölünerek Sarıyer-Çayırbaşı ve Seyrantepe’de iki ayrı hastane olarak hizmet vermesi planlanıyor. 

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

şişli maslak sarıyere bağlandı Haberi

şişli maslak sarıyere bağlandı




Şişli’de 3 mahalle 30 Mart yerel seçimlerinden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak. Buna göre Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri Şişli’den ayrılarak Sarıyer sınırlarına dahil edilecek. 


15 bine yakın mesken, 8 bine yakın işyerinin bulunduğu 3 mahalle geçtiğimiz yıl Sarıyer’e bağlandığı duyurulmuştu. Ama bugüne kadar 3 mahalle de Şişli Belediyesi’nden hizmet alıyor. Seçimlerden sonra Maslak, Huzur ve Ayazağa mahalleleri resmi olarak Şişli’den ayrılarak Sarıyer’e bağlanacak. 


50 bin oy Şişli’ye mi yoksa Sarıyer’e mi gidecek?

Yapılan değişiklik aynı zamanda 50 bin oy demek. Seçimlere 2 ay kala 50 bin oy nereye gidecek merak konusu. 18 Şubat’ta Huzur, Ayazağa ve Maslak mahallelerinde ikamet eden vatandaşların...