02 / 05 / 2024

site bahçesinde sokağa çıkma yasağı

site bahçesinde sokağa çıkma yasağı

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında hafta sonları genel sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe kuralları, diğer koronavirüs tedbirlerini kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Salgından sonra kendimizi sokağa atıp, 150 milyar TL harcadık!

Türk halkı salgın nedeniyle evde kapalı kaldığı yaklaşık iki yılın ardından kendini sokağa atarak adeta para saçtı. Bu dönemde restoran ve otel gibi ev dışı tüketim sektöründeki işletmelerde harcanan para dudak uçuklattı.

Enerji fiyatları halkı sokağa döktü! 70 bin kişi hükümeti protesto etti

Çekya’nın başkenti Prag’da 70 binden fazla protestocu, artan faturalar ve Rusya-Ukrayna savaşında hükümetin taraflı politikasına karşı sokağa döküldü.

Urfa Kalesi'nin eteğinde millet bahçesi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde millet bahçesi çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kalesi'nin güney kısmında millet bahçesi inşa edecek. 

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açıldı!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

81 kentte 66 milyon metrekare millet bahçesi inşa edilecek! 

Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devam eden millet bahçesi projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi 25 Ağustos'ta açılıyor!

Bitlis halkının merakla beklediği projelerden biri olan Ahlat Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan millet bahçesi 25 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

İnşaat işçileri sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Önceki gün gerçekleşen kabine toplantısında 29 Nisan-17 Mayıs tarihileri arasında tam kapanma kararı alındı. Peki, tam kapanma inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte detaylar...

Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

14 Nisan'da kısmi kapanma uygulamasından sonra vatandaşlar tam kapanmanın olup olmayacağını merak ediyor. Bayramda ise sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı araştırılıyor. Peki tam kapanma olacak mı, Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

site bahçesinde sokağa çıkma yasağı Haberi

site bahçesinde sokağa çıkma yasağı

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında hafta sonları genel sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe kuralları, diğer koronavirüs tedbirlerini kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...


Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Devrim Güngör, sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere koronavirüs tedbirlerinin toplum sağlığını korumak amacıyla alındığını vurgulayarak “Site bahçesi de yasak mı?” tartışmasına açıklık getirdi.Güngör, kanunlara ve İçişleri Bakanlığı’nın genelgelerine dayanan sokağa çıkma yasağına, site içerisinde de uyulmaması halinde idari-cezai yaptırım uygulanabileceğini vurguladı. Güngör, “Site bahçesi, apartman girişi, merpen gibi yerlerin ortak mülkiyete tabi olması, yasakların bu alanlarda geçerli olmadığı anlamına gelmez” dedi.


Hafta sonları genel sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe kuralları, diğer koronavirüs tedbirlerinin sitelerin bahçelerinde de geçerli olduğunu geçen hafta yazmıştım.

Okurlarımdan site bahçesinin “sokak” değil “ortak alan”...