17 / 05 / 2024

site inşaat güler infinity ulaşım

site inşaat güler infinity ulaşım

Güler İnfinity adres bilgileri Çiftlikköy Merkez Mahallesi Şakir Son Caddesi. No: 81 / 15 Yenişehir / MERSİN olarak belirlendi. Güler İnfinity projesi 60 adet konuttan meydana geliyor

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Osmaniye'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık natamam site inşaatı!

Düziçi İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye İli, Düziçi İlçesi, Hürriyet Mahallesi 2332 ada, 1 parselde yer alan natamam site inşaatını 8 milyon 517 bin 364 TL'ye icradan satıyor...

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi hakkında detaylar henüz tam olarak netleşmedi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede ön talepler toplanıyor.

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş ve Nazım Keleş ortaklığında kuruldu.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Organize İşler İnşaat Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Organize İşler İnşaat Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Tan tarafından kuruldu

site inşaat güler infinity ulaşım Haberi

site inşaat güler infinity ulaşım

Güler İnfinity adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Güler İnfinity projesi 2 blok halinde toplam 60 konuttan meydana geliyor.


Güler İnfinity Evleri sosyal olanakları arasında fitness salonu, genel ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, barbekü, yürüyüş parkuru, narenciye bahçesi, spor alanları, kameriye, 24 saat güvenlik yer alıyor.


Güler İnfinity projesinde teslimlerin 2015 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projede daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Mersin Güler İnfinity Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 200 metrekare şeklinde tasarlandı. Satış süreci devam eden proje Site İnşaat imzası ile inşa ediliyor.


Site İnşaat Güler İnfinity Mersin Olimpiyat Stadyumu'na 8 dakika, Kipa AVM'ye 3 dakika, Yeni Tıp Fakültesi'ne 5 dakika, Mersin Marina AVM'ye 7 dakika, Mersin Forum'a 10 dakika, denize ise 5...