01 / 05 / 2024

sitelerde odunluk sorunu

sitelerde odunluk sorunu

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde, şömine ısınan sitelerdeki odunluk sorununu kaleme aldı. 

Apartmanlarda ve sitelerde aidat krizi! Her daire eşit aidat mı öder?

Son zamanlarda apartmanlarda ve sitelerde aidat sorunu yeniden gündeme geldi. Apartmanlarda veya sitelerde aidatlar tutarları belirlenirken hangi kriterler göz önüne alınıyor. Peki, her dairenin eşit aidat ödemesi mümkün mü? İşte detaylar...

Sitelerde oturanlar dikkat! Herkes bu sorunu yaşıyor! İşte çözümü! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde sitelerdeki gürültü sorununu kaleme aldı. Peki sitelerde yaşanan gürültüler için ne yapılabilir? Sitelerde gürültü sorunu nasıl çözülür? İşte o soruların yanıtları ve Tamer Heper'in konuyla ilgili açıklamaları...

Sitelerde aidat sorunu!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, konsept projelerde yükselen aidatların konut tercihini etkilediğini değerlendirdi...

Sitede otopark sorunu nasıl çözülür?

Malikler arasındaki otopark paylaşımı kat mülkiyetinin kurulmadığı ve yönetim planının da olmadığı sitelerde ciddi sorun olabiliyor. Peki, sitede ortak otopark sorunu nasıl çözülür?  

Yazlık sitelerde aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yazlık sitelerde yaşanan aidat sorunu" kaleme aldı. İşte yazının detayları..

Sitelerde denetçi sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde denetçi sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde güvenlik sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşanan güvenlik sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde yönetici kat maliklerinden izin almadan işyeri kiralayabilir mi?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu "Sitelerde yönetici kat maliklerinden izin almadan işyeri kiralayabilir mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Sitelerde ihtilaf halinde vekiller dava açabilir mi?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu "Sitelerde ihtilaf halinde vekiller dava açabilir mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Antalya Serik ve Manvagat'ta atık su arıtma sorunu çözülüyor!

Serik ve Manavgat'ın atıksu arıtma sorunu 60 milyon liralık yatırımla 6 ay gibi kısa sürede çözüldü. Koku ve deniz kirliliği sorunlarını tarihe gömecek olan arıtma tesisleri törenle açıldı

Gaziantep’te 50 yıllık konut sorunu çözülüyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in 50 yıl boyunca konut sorunu yaşamaması için düğmeye bastıklarını açıkladı. Şimşek, “TOKİ ve belediyeler aracılığıyla Gaziantep’in konut sorununu çözecek bir kapasite oluşturduk” dedi.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

İzmir Bornova Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

İZMİR Bornova ilçe Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları sırasında yapılan bir hata yüzünden kapatılması büyük yankı bulurken, belediye yetkilileri sorunu en kısa sürede çözüp, tesisin yeniden sporun hizmetine sunulacağını bildirdi.

sitelerde odunluk sorunu Haberi

sitelerde odunluk sorunu

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki odunluk sorunu karşısında ne yapılabileceğini kaleme aldı. Tamer Heper'e bir okuyucusu "20 villalık bir sitede yaşıyorum. Sitemiz yazlık bir mahalde ama devamlı oturanlar da var. Ancak yazlık olarak bile siteye hiç gelmeyen biri, bu yazlık mekandaki evlerde şöminede kullanılacak odunların koyulduğu alanı ‘ortak alan işgal edildi’ diye şikayet etti. Bu konuda haklı ise biz odunları salona mı koymalıyız? Sonuç ne olabilir?" sorusunu yöneltti. 

Çok zaman hatırlattığım gibi kat mülkiyetine tabi bina ve sitelerde ortak alanlar, kat maliklerinin ortak malıdır. Bu yerler tüm ortaklar tarafından kullanılır ancak kullanım amacına uygun olmalıdır. Okuyucumun ve hatta tüm sitede bağımsız bölüm maliklerinin odunlarını koyduğu alanın neresi ve odunların da nasıl koyulduğu önem taşıyabilir.

Doğalgazın olmadığı, ısınmanın...