13 / 05 / 2024

sivas dövme fabrikası

sivas dövme fabrikası

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

Dünyanın en büyük çip fabrikası geliyor! 473 milyar dolarlık dev yatırım için ilk adım atıldı!

Güney Kore, dünyanın en büyük çip fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Toplam 473 milyar dolar değerindeki çip fabrikası merkezi  21 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilecek. 

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Kredi faizleri yüzde 50’ye dayandı, mal alımında vade farkı patladı!

Türkiye’de reel faiz oranları yüzde 50’lere dayanırken, banka kredisi bulamayan iş dünyası, fabrikasına mal almak için toptancıların yüzde 40’ları aşan vade farkına razı olmak zorunda kalıyor.

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

Kars Şeker Fabrikası'ndan Iğdır'da kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan 2 adet gayrimenkulü kiraya verecek.

DÇT Demir Çelik Fabrikası yok olmanın eşiğinde!

İki kardeş arasındaki kavga, İstanbul Arnavutköy’deki 200 milyon lira cirolu DÇT Demir Çelik Fabrikası’nı yok olmanın eşiğine getirdi.

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Sivas'ta iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, iskelede çalışırken dengesini kaybeden inşaat işçisi Nadir Çınar, beton zemine düştü ve hayatını kaybetti.

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

Sivas Divriği Hüma Hatun Arastası'ndaki 12 dükkan kiraya verilecek!

Sivas Divriği'deki Hüma Hatun Arastası'nda yer alan 12 adet dükkan 3 yıl süreyle kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Sivas Merkez Yenimahalle sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Sivas Merkez Yenimahalle projesindeki 438 adet konutun sözleşme imzalama dönemi sona eriyor..

Sivas açık hava müzesine dönüşüyor!

Sivas meydanını yeniden cazibe merkezi haline dönüştüren Başkan Sami Aydın, “Şehir meydanı altında kapalı otoparkı, üstünde barındırdığı tarihi eserlerle adeta bir açık hava müzesi haline geldi” diye konuştu. 

sivas dövme fabrikası Haberi

sivas dövme fabrikası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliğini başlatmasının ardından farklı illerden şehrimize gelen iş adamları Sivas’a yapacakları yatırımları kamuoyu ile paylaştı.


TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜK DÖVME FABRİKASINI KURACAĞIZ


Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyleyen İş adamı Bilgehan Öztüre,“Sivas´a dış ağırlıklı bir yatırımcıyım diye gelip Sivas´ta olmaya karar veren yatırımcılardan biriyim. Sivas´ta vagon üzerine yoğunlaşmış bir yatırım yapmaktayız. TÜDEMSAŞ´ın içinde bulunan vagon tamir firmamız yaklaşık 120 personel istihdam ediyor. Onun dışında 1. Organize  Sanayi içerisinde geçen ay itibariyle 100 olan istihdamımızı Cumhurbaşkanının koyduğu istihdam planıyla beraber şu an itibariyle 150 personele çıkardık. Yine bu ay içerisinde 40 personel daha istihdam edilecek. Onun yanında Sivas´ı çok sevdim ve gelip buraya yerleştikten sonra buraya bir tesis daha yapmayı düşünüyoruz. Türkiye´nin en büyük dövme fabrikalarından 95 kiloya...