11 / 05 / 2024

sivas malatya arasına hızlı tren yapılacakmı

sivas malatya arasına hızlı tren yapılacakmı

Sivas-Çetinkaya-Malatya arası Hızlı Tren Projesi'nin 2014 yılında ihalesinin yapılmasına karar verildi. Yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Malatya TCDD 5. Bölge Müdürlüğü birimlerinin Adana TCDD 6. Bölgeye bağlanmasından vazgeçildiği bildirildi...

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

81 ilde yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor! 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapılacak! 

İş arayan vatandaşların yakından takip ettiği İŞKUR, 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapıyor. İşte 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiren o detaylar...

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Bu yıl rekor beklenen ihracatta hedef ilk 10 ülke arasına girmek!

Türkiye'nin 1923'te 50,8 milyon dolarla başlayan ihracat yolculuğunda bu yıl hedefi 255 milyar dolar. TİM’e göre 2026'da 302 milyar dolarlık ihracata ulaşılarak, gelecek yıllarda ilk 10 ülke arasına girilecek.

‘Türkiye’yi ihracatta 10 ülke arasına çıkarmaya çalışıyoruz’

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, tüm çalışmalarını Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla yaptıklarını söyledi. Gültepe, "2026 bu hedef çerçevesinde ilk ciddi sınavımız olacak” dedi.

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol TBMM gündeminde!

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Naci Görür'den Malatya depremi uyarısı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Naci Görür, dümn Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından açıklamalarda bulundu Görür, Çelikhan-Erkenek arasına dikkat çekti.

Ulaştırmada en büyük ödenek Ankara-Sivas YHT hattına!

Yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine bu yıl yaklaşık 4.9 milyar TL'lik yatırım yapılacak. En fazla ödenek, 2 milyar 550 milyon TL ile Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattına ayrıldı.

Sivas ve Ankara arasına YHT müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu yıl Sivas'a kadar Ankara'yı yüksek hızlı trenle bağlayacaklarının müjdesini verdi.

sivas malatya arasına hızlı tren yapılacakmı Haberi

sivas malatya arasına hızlı tren yapılacakmı


Sivas-Çetinkaya-Malatya arası Hızlı Tren Projesi 2014 yılında ihalesinin yapılmasına karar verildi.


Sivas-Çetinkaya-Malatya arası Hızlı Tren Projesi 2014 yılında ihalesinin yapılmasına karar verildiği açıklanarak, Yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Malatya TCDD 5. Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlerin Adana TCDD 6. Bölgeye bağlanması uygulamasından vaz geçildiği bildirildi. Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Nurettin Öndeş, Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Adak, Türk Ulaşım Sen Şube Başkanı Yusuf Kayan, Birleşik Taşımacılık Sendika Şube Başkanı Kasım Otur, DEMARD Şube Başkanı Ahmet Gümüştepe, DEKARD Şube Başkanı Fethi Harman ve Demiryolu Meslek Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Erol Sakar ortak basın açıklaması yaptı. Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Nurettin Öndeş, "Yeniden yapılanma çalışmaları yapılırken Bölgemiz Cer Servis Müdürlüğünün Adana 6,Bölgeye bağlanması ve Malatya Loko...