22 / 05 / 2024

Sivasta ilk refakatçi oteli

Sivasta ilk refakatçi oteli

Ünal İnşaat, 5 Katlı ve 90 yataklı Türkiye’nin en yeni refakatçi otelini hayata geçirdi. Ahmet Ünal birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununun önüne geçecek bir proje olduğunu vurguladı.

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki yükselişi resmen açıkladı. Türkiye’de ev almak hayal mi oldu!

Konut fiyatlarıyla ilgili, OECD’nin 2000 yılının ilk çeyreği ile 2023 yılı ikinci çeyreğini kapsayan dönemlerdeki yıllık yükseliş grafiğini X sosyal medya hesabından paylaşan ekonomist Şenol Babuşcu, Türkiye’nin açık ara birinci olduğunu belirtti.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Konut alımında vatandaşların ilk önceliği depreme dayanıklılık oldu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak meydana gelen depremlerden sonra vatandaşlar konut alırken göz önünde bulundurduğu kriterlerin sırasını da değiştirdi. Buna göre dayanıklılık 1. sırayı aldı.

Asgari ücrette bir ilk! 4 işçi komisyonda masada olacak! İşte 2024 asgari ücret zam hesabı!

2024 asgari ücretin belirlenmesine sayılı günler kaldı. Aralık ayında toplanacak olan Asgari ücret Komisyonu'nda bu sene bir ilk yaşanacak. Masada Türk-İş heyetinin 4 üyesini garson, pompacı, berber ve kasap gibi farklı mesleklerden işçiler oluşturacak. İşte detaylar...

Türkiye'de diploma denkliği almak isteyen öğrenciler dikkat: Artık dil belgesi zorunlu

Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin Türkiye'deki denklik işlemlerinde artık dil belgesi şartı bulunuyor. Özellikle öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerin en az 3 uluslararası sıralama kuruluşunun listesinde ilk 400 içinde yer alması gerekecek. İşte detaylar..

Araç sahipleri aman dikkat! Ek MTV'nin ilk taksit ödemesi bugün son!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren MTV ödemeleri ile ilgili son dakika haberi geldi.  Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor.

Dikkat! Borç yapılandırmada ilk taksit için son bir hafta

Borç yapılandırmasının bozulmaması için ilk ödeme tarihi belli oldu. Bu kapsamda ödemelerin 31 Temmuz'a kadar yapılması gerekiyor. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında beklentiler tek tek açıklandı! 2024'ün ilk çeyreği için buz kestiren rakam! 

Bu hafta 3 ayın en düşük seviyesi olan 1.930 dolara kadar düşen ons altında gerçek boğa koşusunun başlaması için Fed’in faiz artırımlarıyla işinin tamamlanmış olması gerekli. Uzman isimler altın fiyatları ile ilgili beklentilerini tek tek açıkladı.

Prefabrik evlerde bu fırsatı kaçırmayın! 2+1 prefabrik eve 289 TL ödeyin! İşte detaylar!

Prefabrik evler kolay kurulumundan dolayı pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konulardan biri prefabrik evlerin fiyatları oluyor. 2+1 prefabrik ev yaptırmak isteyenlere müjde! İşte detaylar!

Asgari ücrette ilk hamle! Mekik diplomasisi başlıyor

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayında yapılacak ara zammın ne kadar olacağını araştırırken TÜRK-İŞ ve TİSK'ten ilk gayr-i resmi temas yapıldı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Genel Başkanı Özgür Burak Akkol'un yeni Bakan Işıkhan'ın kapısını çalacağı tahmin ediliyor.

ABD’de işsizlik maaş başvurularında azalma!

Amerika Birleşik Devletlerinde ilk kez işsizlik maaşı isteğinde bulunanların sayısında azalma meydana geldi. İşte detaylar!

ABD'de işsizlik maaşına başvuranların sayısı artıyor!

ABD Çalışma Bakanlığı’nın düzenli olarak açıkladığı haftalık işsizlik maaşı başvurularına ilişkin verilere göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı almak için talepte bulunanların sayısı 245.000 kişiye yükseldi. Artış Mart ayından bu yana devam ediyor.

Borsada 2020'den sonra en kötü ilk çeyrek!

BIST 100 endeksi, 2023 yılının Ocak-Mart döneminde yüzde 12'nin üzerinde bir düşüş kaydederek, 4.900 puanın altına geriledi. Bu, pandemi sürecinden bu yana borsanın en kötü ilk çeyrek performansı oldu. Önceki 10 yılın ilk çeyrekleri için ise borsa genellikle yüzde 3,2 getiri sağlamıştı.

Sivasta ilk refakatçi oteli Haberi

Sivasta ilk refakatçi oteli

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi tarafından ihtiyaç sahiplerine hizmet vermek amacıyla işletilecek Türkiye'nin en büyük refakatçi oteli açıldı. İşadamı Ahmet Ünal'ın eşi Özlem Ünal'ın katkılarıyla açılan otelin açlış töreninde konuşan Özlem Ünal  duygularını şöyle ifade etti: 


“İnşallah hayırlı uğurlu olur. Öncelikle eşime çok teşekkür ediyorum, çok gurur duyuyorum tüm Sivas halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde hastalara refakat eden hasta yakınlarının konaklama sorunlarının çözüleceğini düşünüyorum. İnşallah hayırlı uğurlu olsun daha başka güzel hayırlarda buluşmayı umut ediyorum ayrıca hasta refakatçılarından otel konaklama için ücret alınmayacak." 


Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal ise, "Evet şimdi insanlar hep ölümsüzlüğü aramışlardır ama bu mümkün değildir ancak işte gidiyorken ardınızda bıraktığınız eserler ölümsüz eserler ile var oluruz İnşallah bu eserde özlem hanım içinde öyle olmuş...