29 / 04 / 2024

SKAL International Konya

SKAL International Konya

Turizm ve seyahat sektörlerinin sahip, yönetici ve üst düzey yetkililerinin yer aldığı uluslararası bir kuruluş olan SKAL International Konya'nın Ocak ayı olağan toplantısı Rixos Konya otelde gerçekleşti.

Konya Skal Kulübü Derneği Akşehir turizmine katkı sağlayacak!

"Konya Skal Kulübü Derneği'nde Akşehir Turizm için bir araya geldi. Turizm liderlerinin oluşturduğu Skal International bünyesinde yer alan Konya Skal Kulübü yeni çalışmalarıyla turizme katkı sağlamaya devam ediyor.

Eskişehir turizm yol haritası çalıştayı gerçekleşti!

ESGİAD, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Skal International Eskişehir Kulübü Derneği işbirliğiyle "Eskişehir Turizm Yol Haritası Çalıştayı" gerçekleşti.

Eskişehir turizm projeleri geliştirilmeli!

Skal International Eskişehir Kulübü'nün bu ay ki toplantısına konuşmacı olarak katılan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Eskişehir'e gelen turistlerin şehre bıraktığı gelirlerin arttırılabilmesi için projelerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Turizmciler 2015'te birlikte hareket edecek!

Turizm ve seyahat sektörlerinin sahip, yönetici ve üst düzey yetkililerinin yer aldığı uluslararası bir kuruluş olan SKAL International Konya'nın Ocak ayı olağan toplantısı Rixos Konya otelde gerçekleşti.

Dedeman Skalite'den 2 ödül aldı!

Turizmde kaliteyi sorgulamayı ve kalite olgusunu gündemde tutmayı amaçlayan ve Skal International İstanbul Kulübü tarafından düzenlenen SKALİTE ödülleri 10 Aralık Çarşamba akşamı Haliç Kongre Merkezi'ndeki törenle sahiplerini buldu.

Setur Skalite 2014'te 3 ödül aldı!

Ayrıcalıklı dünyasını ve geniş ürün yelpazesini, kalite ve güvencesiyle seyahat severlere sunan Setur, Skal International İstanbul tarafından verilen Skalite’14 “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül aldı.

Setur Skalite 2014'de 3 ödüle layık görüldü!

Setur, ülkemizde bu yıl 17.si düzenlenen, dünyanın en büyük Skal Kulübü, Skal International İstanbul’un “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak kalitesini bir kez daha tescilledi.

Ankara Esenboğa Havalimanı ödül aldı!

Türkiye turizminin gelişimine yönelik yatırımların ödüllendirilerek kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl SKAL International tarafından düzenlenen " Skalite Turizm Ödülleri " sahiplerini buldu.

NG Güral Sapanca iki ödüle birden layık görüldü!

SKAL International İstanbul Kulübü’nün düzenlediği " SKALİTE 13 - Turizmde Kalite Ödülleri "nde NG Güral Sapanca Wellness & Convention, Yılın En İyi Spa Oteli seçildi....

Dedeman Grubu Skalite Ödülü aldı!

Seyahat ve turizmin tüm kolların bir araya getiren tek uluslararası organizasyon SKAL'ın dünyadaki en büyük kulübü Skal International İstanbul tarafından, SKALİTE Ödüllerinin 16'cısı, sahiplerini buldu...

SETUR Turizm Oskarları'ndan 4 ödül birden aldı!

Ülkemizde bu yıl 16.sı düzenlenen, dünyanın en büyük Skal Kulübü olan Skal International İstanbul’un“Turizmde Kalite Ödülleri” töreninde,10 ayrı kategoride yapılan “Turizm Oskarları”sahiplerini buldu....

Türkiye'nin en iyi spa oteli oscarı Ela Resort Hotel'in!

Skal International İstanbul'un bu yıl 14. kez düzenlediği ve 142 adayın değerlendirildiği organizasyonda, Ela Quality Resort Hotel, 'Skalite 2011 Golf - Sağlık - SPA - Güzellik Oteli' ödülünü aldı

Hilton Worldwide, Skalite 2011'de ödül kazandı!

Hilton Worldwide, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu sene 14ncüsü gerçekleşen Skalite 2011 Ödülleri kapsamında Hilton Worldwide, En İyi Zincir Otel Ödülüne layık görüldü

SKAL International Konya Haberi

SKAL International Konya

Rixos Konya Genel Müdürü ve Skal International Konya Başkanı Muhammed Emin Kabbani liderliğinde aylık toplantı ve etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Toplanünın açılış konuşmasını yapan başkan Kabbani, " Turizm tesisleri arttıkça değeri artan bölgenin gerçek değerini ortaya koyarak, Konya turizminin tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. Geçtiğimiz ay İran'a gerçekleşen gezi bizlere çok yeni umutlar sağladı. TÜRSAB'ın organize ettiği THY sponsor olduğu Seyahat acentaları yetkililerinin ve otelcilerin kaüldığı İran gezisinde olumlu sonuçlar aldık. İranlı acenta yetkilileri bu yılın Konya için çok güzel geçeceğini, İranlı turistlerin Konya'ya karşı artan ilgi ve taleplerinin çok fazla olduğunu belirtti. Konya'da faaliyet gösteren tüm turizm ve sektör sahipleri ve yöneticileri olarak bizler birlik ve beraberlik içerisinde olarak çok daha aktif söz sahibi olabileceğimizi ve Konya turizmini çok...